- 22 Ocak 2022
- 26
- 27
- 3
- 33
- Konu Sahibi birgezegenli
-
Merhaba sağlıkla kucaklayın inşallah evladınızı. Medicana da kime gidiyorsunuz acaba?Merhaba,
Doğum için bu iki hastane arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var medicana ya gidiyorum, sağlık hastanesini de tavsiye ediyorlar kadın doğum doktoruna giden var mı acaba?
Merhabalar.bende medicanada cuneyt eftal tanere gidiyorum alaninda tecrubeli bir doktor :)Merhaba,
Doğum için bu iki hastane arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var medicana ya gidiyorum, sağlık hastanesini de tavsiye ediyorlar kadın doğum doktoruna giden var mı acaba?
Bende ikisi arasında kalıp sonradan egepolun yeni binasınds yaptım. İnanılmaz memnun kaldım. Özel ssğlık hastanesi icin kötü yorumlar duydum sonradan onu elemiştim. doktorum dışardandı ama egepol hastanesindeki ebeler ve hemşireler inanılmaz ilgilendi kesinlikle tavsiye ederim.Merhaba,
KentMerhaba,
Doğum paketinde kapı süsleme doğum fotoğrafçısıda dahilmiş değil mi sizinde çekiminiz oldumuBende ikisi arasında kalıp sonradan egepolun yeni binasınds yaptım. İnanılmaz memnun kaldım. Özel ssğlık hastanesi icin kötü yorumlar duydum sonradan onu elemiştim. doktorum dışardandı ama egepol hastanesindeki ebeler ve hemşireler inanılmaz ilgilendi kesinlikle tavsiye ederim.
Evet dahil olduDoğum paketinde kapı süsleme doğum fotoğrafçısıda dahilmiş değil mi sizinde çekiminiz oldumu
Memnun kaldınız mı hangi fotoğrafçıyla çalışıyorlar acaba. İntrrnete koyma gibi bi şartları yok değil miEvet dahil oldu
Hayır sart yok. Fotıgrafcı adını bılmıyorum organizasyonda Merve hanım ilgileniyordu . Benim dogumum beklenenden cok önce gercekleştigi icin özel olarak eklettigim cogu şey malesef cok geç geldi ama standart paketteki hepsini hemen koymuslardı. Ben hastaneden ebelerden cok memnun kaldım. Sürekli gelip tuvalet temizlendi beni sürekli kontrol ettiler.. normal dogurmama cok yardımcı olan candan ebe de sağolsun cok ilgiliydi.Memnun kaldınız mı hangi fotoğrafçıyla çalışıyorlar acaba. İntrrnete koyma gibi bi şartları yok değil mi
Sevindim adınıza allah analı babalı büyütsün mutlu günleriniz olsunHayır sart yok. Fotıgrafcı adını bılmıyorum organizasyonda Merve hanım ilgileniyordu . Benim dogumum beklenenden cok önce gercekleştigi icin özel olarak eklettigim cogu şey malesef cok geç geldi ama standart paketteki hepsini hemen koymuslardı. Ben hastaneden ebelerden cok memnun kaldım. Sürekli gelip tuvalet temizlendi beni sürekli kontrol ettiler.. normal dogurmama cok yardımcı olan candan ebe de sağolsun cok ilgiliydi.
Darısı basına insallah canımSevindim adınıza allah analı babalı büyütsün mutlu günleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?