• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İzmir sağlık hastanesi mi izmir medicana mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

birgezegenli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
26
27
3
33
Merhaba,
Doğum için bu iki hastane arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var medicana ya gidiyorum, sağlık hastanesini de tavsiye ediyorlar kadın doğum doktoruna giden var mı acaba?

Selam. Ben ilk cocugumda özel tinaztepe hastanesinde doğum yaptım. Ve çok memnun kaldım. Konforu ve özel ilgi alaka çok iyi. 2.bebegim icin de nasip ederse yine orayi düşünüyorum. Sizin 2 hastane harici bir alternatif onerdim ama tavsiye ederim. Son derece hijyenik, doğum hemşireleri inanılmaz yardımcı, kadın doğum doktoru aylin barbaros bi defa on numara bir doktor. Her yönüyle şahane diyebilirim 💕

2010 yılında yeni doğan yoğun bakım ve küvöz ünitesi yoktu Sağlık Hastanesinde kızımı orada doğurdum. Normal doğumla. Apar topar dokuz eylüle sevk edildi solunum problemiyle. Şimdi bu eksiklik giderilmiştir diye düşünüyorum.
Oğlumu 2016 da Çiğli Kent hastanesinde sezeryanla dünyaya getirdim. Sağlık problemi olmadı. Ama temizlik, hijyen, bakım, ilgi çok daha iyiydi sağlık hastanesine kıyasla. Arada 6 sene vardı tabi.
Şimdi 3. Bebeğimi medicana da planlıyorum. Kent hastanesindeki doktorum Tunç Bey orada çünkü. Medicana sgk lı hasta aldığı için çok kalabalık. Sıra var kovit var. Kent çok daha sakindi kovit bakmıyor ve sgk değil sadece özel sağlık sigortalı hasta bakıyor çünkü.

Merhaba,
Doğum için bu iki hastane arasında kaldım tavsiyelerinize ihtiyacım var medicana ya gidiyorum, sağlık hastanesini de tavsiye ediyorlar kadın doğum doktoruna giden var mı acaba?
Bende ikisi arasında kalıp sonradan egepolun yeni binasınds yaptım. İnanılmaz memnun kaldım. Özel ssğlık hastanesi icin kötü yorumlar duydum sonradan onu elemiştim. doktorum dışardandı ama egepol hastanesindeki ebeler ve hemşireler inanılmaz ilgilendi kesinlikle tavsiye ederim.

Bende ikisi arasında kalıp sonradan egepolun yeni binasınds yaptım. İnanılmaz memnun kaldım. Özel ssğlık hastanesi icin kötü yorumlar duydum sonradan onu elemiştim. doktorum dışardandı ama egepol hastanesindeki ebeler ve hemşireler inanılmaz ilgilendi kesinlikle tavsiye ederim.
Doğum paketinde kapı süsleme doğum fotoğrafçısıda dahilmiş değil mi sizinde çekiminiz oldumu

Memnun kaldınız mı hangi fotoğrafçıyla çalışıyorlar acaba. İntrrnete koyma gibi bi şartları yok değil mi
Hayır sart yok. Fotıgrafcı adını bılmıyorum organizasyonda Merve hanım ilgileniyordu . Benim dogumum beklenenden cok önce gercekleştigi icin özel olarak eklettigim cogu şey malesef cok geç geldi ama standart paketteki hepsini hemen koymuslardı. Ben hastaneden ebelerden cok memnun kaldım. Sürekli gelip tuvalet temizlendi beni sürekli kontrol ettiler.. normal dogurmama cok yardımcı olan candan ebe de sağolsun cok ilgiliydi.

Hayır sart yok. Fotıgrafcı adını bılmıyorum organizasyonda Merve hanım ilgileniyordu . Benim dogumum beklenenden cok önce gercekleştigi icin özel olarak eklettigim cogu şey malesef cok geç geldi ama standart paketteki hepsini hemen koymuslardı. Ben hastaneden ebelerden cok memnun kaldım. Sürekli gelip tuvalet temizlendi beni sürekli kontrol ettiler.. normal dogurmama cok yardımcı olan candan ebe de sağolsun cok ilgiliydi.
Sevindim adınıza allah analı babalı büyütsün mutlu günleriniz olsun🤲🏻

Back