Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 5 aydır İzmir Karşıyaka iskele karşısındaki S PLUS Güzellik Merkezinde Lazer epilasyon yaptırıyorum. Fakat bu kurumdaki mağduriyetlerim sonucu seansları yarıda bırakarak ayrildim. Kurumda diod lazer kullanılıyor deniliyor fakat seansların birinde haberim ve iznim olmadan IPL makine kullanacaklardı.Ben durumu fark ettiğimde makinelerinin bozuk olduğunu ,bu seferlik böyle bir şey yaptiklarini ifade ettiler. 5.seansimda ise şehir dışından seansa gelip geri donme planıyla seansa 20 dk gecikmemden dolayı kurum sahibesi Seren hanımla yaşadığımız tatsızlık sonucu kendisi benim tüm ucreti nakit olarak ödememe rağmen beni seanslara almayacagini ifade ederek , bagirarak ve hakaretler ederek uzerime yürümüştür. Kurumdan ücretimin tamamını yatirmama rağmen kovuldum ve kendisi kurumun kralı olduğunu ifade etmiştir.Su anda kendisine hakaret davası ve ucreti geri alma davası açıyoruz.Ben bu kurumda büyük mağduriyetler yaşadım ve hiç kimseye öNermiyorum ki sizde bu durumlara düşmeyin. Benim gibi bu kurumda sorunlar yaşayanlar var mıdır?