Selam kızlar. Bugün İnciraltı'ndaki yerleri ve Buca-Kaynaklar-Gölet tarafındaki bir kaç yeri gezdim. İnciraltı'ndaki Prenses Garden ve Kumsal (2013 te hizmete açılacak ama ekip profesyoel) içime sindi gibi. fiytlar 45-50-55 gibi kişi başı .Ama prenseste 3 ayrı bahçe olması, seslerin karışması vs. durumu beni düşündürüyo Burada düğüne katılan var mı aranızda?İzmir de bir 3-4 gün daha kalıcam fazla vaktim yok gezmek için yardımcı olursanız çoook mutlu olucam:))
Kimse cvp yazmamış ama ben devam ettireyim bari:) Ben Prenses e tekrar gittim gördüm, kafamdaki soru işaretlerini giderdim ve seçeneklerim arasından buraya karar verdim. Bugün sözleşmemizi yaptık:)).. Mekan güzel, kaliteli, giden tanıdıklarımdan da olumlu yorumlar aldım. 15 şubata kadar fiyatlarda indirim de var, kır düğünü mekanı arayanlara önerebilirim.Bi gidip görüşün derim
Canım sen başka bir konuya yazmışsın bende orda gördüm yeri hemen googledan arattım gayet güzel gözüküyor. Sanırım Ağustos için tutmuşsunuz bizde Haziran için yer bakmaya başlayacağız artık sence geç mi kaldık prensesteki doluluk oranı nasıl bir bilgin var mı?
Canım ya ben hiç bakmamışım cevaplara yeni yazabiliyorum o yüzden kusura bakma. Biz 30 Ağustos için anlaştık:) Ama Haziran ı bilemiyorum hiç sormadım. Eğer hala bi mekanla anlaşmadıysanız gidin.görün:)
Canım bizde geçtiğimiz cumartesi gittik görüştük. Ruhşen bey çok güzel ağırladı bizi. Çokta güzel cazip fırsatlar sundu. Çok beyefendi biriydi. Kokteyl için güzel de fiyat verdi ama ben yeri çok beğenmedim. Aslında bakıma girecekmiş Nisan ayında ama yer çok içime sinmedi işte. Fakat menüsü yok mu menüsü, menüsünde çok iddaalı gerçekten. Kokteyl menüsü yemekli gibi resmen.
Biz Şehri Garden'da karar kıldık gibi. Prenses'te 300 kişilik kokteyl yapabiliyorken, Şehri Garden'da aynı fiyata 200 kişilik bir düğün yapabiliyoruz aslında ama Şehri Garden'ın da yeri çok güzel işte orası da yer konusunda içime sindi. Şehri Garden'a herkesin bütçesi yetişemez ama Prenses yeni evleneceklerin kesesine daha çok hitap ediyor.