izmir polikistik tedavisi

nicelyshyness

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
32
0
Merhaba sevgili bayanlar. 19 yaşındayım. kendimi bildim bileli adetim düzensiz. daha önce çok tecrübeli diye düşündüğümüz, özel muayenehanesine gittiğimiz doktorumuz polikistik overimi teşhis edemedi. 2 yıl önce ilk defa teşhis edildi. doktor değiştirdim 3 kere. 3ü de kilo vermem konusunda hemfikirdi ben de hemfikirim ama olmuyor. 78 kiloyum. Tabi ki polikistik bana kendi kendine kilo aldırmıyor. Adet oluyorum bitiyor ilk 3 hafta iyiyim. Daha sonra adet belirtileri başlıyor. Kasık ağrıları, göğüs şişmesi, acıması, alt karın şişmesi ve mükemmel derecede bir iştah. Doymuyorum resmen. Daha önce Dukan yaptım kilo da verdim ama öğrenciyim yurtta kalıyorum taktir edersiniz ki şuan benim için çok zor. Diğer diyetler de en fazla 2 ay gidiyor inanın kendime sahip çıkamıyorum doymuyorum (ki ben normalde çok aşırı iştahlı ve yiyen biri değilim bu sürede gözlerim dönüyor) yani bu dönem yemek de çok yiyorum sadece tatlı değil. Daha önce çok kez diyetisyene gittim gerek özel muayenehanesine, gerek devlet hastanesi, gerek özel hastane. Elime hepsi kağıt tutuşturuyor sabah şu kadar ekmek bu kadar bimnemne.Bunları ben de biliyorum. Velhasıl kelam öncelikle hastanede çalışan benim derdimi anlayacak bir doktor arıyorum. Ve belki de polikistiğe özel bir yöntem uygulayan yine hastanede çalışan bir diyetisyen... Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler...

Mrb bende ayni dertten muzdaribim diyetle 5 kilo verdim spor yapma imkanim olmadi calistigim icin bol su ictim bence diyetle sende verebilirsin bu arada hangi doktora gittin

Coktan yazmissin cnm ama naptin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…