izmir-pınarbaşı rose düğün salonu hakkında bilgisi olan varmı???

sinem_GKHN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
2
0
36
Aydın
[FONT="Comic Sans MS"="mediumturquoise"]Selam arkadaşlar bende yavaş yavaş başladım araştırmalara izmirde seneye düşünüyoruz düğünü.Baktığım yerler arasında rose düğün salonunu beğendim ama fiyat ve detay hakkında bilgi bulamadım burda daha önce düğüne giden yada duyan birileri varmı fiyat ve yapılan hizmetler hakkında yardımcı olursanız sevinirim:79:...
[/FONT]

Merhaba..
Kuzenim 1 ay önce orada evlendi. Harika bir organizasyon yapılmıştı. Salona at arabasıyla girdiler, ayrı merdivenlerden inip ortada güvercin uçurdular. Nikahtan sonra havai fişekler, konfetiler falan hepsi harikaydı.. Müzik ve yemek de süperdi. İstanbul'da yalı dahil olmak üzere pek çok düğüne gittim ama bu yılın en güzel düğününü orada gördüm. Her şeyi içinde 10 bin liraya çıkmış bütün salonun masrafı diye duydum.

Bende seneler önce gitmiştim orada bir düğüne güzeldi diye hatırlıyorum o sırada zaten bir sürü düğün salonu var diğerlerinden de fiyat almak lazım bende seneye düşünüyorum şimdiden basladım araştırmalara birkac ay sonrada karar verip tutumak lazım erken rezervasyon yaparsak uygun olur dediler bakalım nasip inş. güzel bi yer buluruz :97:

mrb biz de nişanlımla rose düğün salonuna ilk gittiğimizde tutulmuştuk ancak bi aksam bir düğüne sahit olduk alan olarak çok dar sıkış sıkış pisti küçük ve en büyük sorun otopark.mutlaka gittiğiniz yerleri gece de görün gündüz kır düğünü salonları muhteşem görünüyor anacak gece hersey farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…