• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir perinatolog plesanta previa lutfen yardımmmm

seda45

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
6
0
16
39
arkadaşlar lutfen yardım edin doktor doktor gezmekten bıktım artık hiçbir doktorada guvenemez hale geldim.plesantam çok aşagıda 30. haftamdayım.doktor risk var heran kanama yada erken doğum olabilir dedi.ama rahime tam yapışmış durumda değil.rahime 1cm uzaklıkta ama doktorum yapışırsa rahmi alırım dedi hiçbir yol göstermedi başka.ben manısada yasıyorum ama sorunlu bi gebelik olunca iyi bir perinatologa gitmek istiyorum.bulduğum bi kaç iyi perinatolog var ama doğum ücretleri çok pahalı kent hastanesinde yaptırıyorlar cunku.cocuğum dogarsa kuvezde kalma ihtimalıde var o yuzden kent hastanesi gibi pahalı bi hastaneyi tercih edemem.lütfen bana yardım edin.fuat akercanı duydum ancak doğum ücreti ne kadardır bilmiyorum.telefonda da bilgi vermiyorlar.bilen arkadas var mı acaba yada başka bir doktor onerecek arkdas var mı lutfen yardım edinnn.bide bunu yasayan yani plesanta previa yasamış arkadaslar lutfen yardım etsin. rahim alma olayından cok korkuyorum daha 30 yasındayım ve ilk gebeliğim.bu yasta rahmimim alınmasından korkuyorum.yardım edin

Canim gecmis olsun
Ben izmir ege univ de baska sebepten dolayi prof mert kazandiya gitmistim memnun kaldim.
Saglikla vaktinde sorunsuz bir sekilde kucagina alirsin insallah bebisini.

arkadaşlar lutfen yardım edin doktor doktor gezmekten bıktım artık hiçbir doktorada guvenemez hale geldim.plesantam çok aşagıda 30. haftamdayım.doktor risk var heran kanama yada erken doğum olabilir dedi.ama rahime tam yapışmış durumda değil.rahime 1cm uzaklıkta ama doktorum yapışırsa rahmi alırım dedi hiçbir yol göstermedi başka.ben manısada yasıyorum ama sorunlu bi gebelik olunca iyi bir perinatologa gitmek istiyorum.bulduğum bi kaç iyi perinatolog var ama doğum ücretleri çok pahalı kent hastanesinde yaptırıyorlar cunku.cocuğum dogarsa kuvezde kalma ihtimalıde var o yuzden kent hastanesi gibi pahalı bi hastaneyi tercih edemem.lütfen bana yardım edin.fuat akercanı duydum ancak doğum ücreti ne kadardır bilmiyorum.telefonda da bilgi vermiyorlar.bilen arkadas var mı acaba yada başka bir doktor onerecek arkdas var mı lutfen yardım edinnn.bide bunu yasayan yani plesanta previa yasamış arkadaslar lutfen yardım etsin. rahim alma olayından cok korkuyorum daha 30 yasındayım ve ilk gebeliğim.bu yasta rahmimim alınmasından korkuyorum.yardım edin
Öncelikle geçmiş olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benimde riskli durumlarım olduğu için devlet hastahanesinde ki doktorum Fuat beye yönlendirdi. Hatta İzmir üniversitesinde ki doktorlarda Fuat beyi önerdi. muayene ücreti 350tl miş. Aradım tesadüfen Fuat bey açtı durumumdan bahsettim süreç ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Mesela detaylı usg yapılması gerekiyordu yardımcısını aradım ücret sordum muayene ücretine dahil dedi. Bence alanında uzman ve iyi bi perinatolog. Bende en amniyosentez sonrası gideceğiz detaylı usg için. İyi düşünün iyi olsun.

Canım izmirde karsiyakada zubeyde hanim var orda ayşe hanim die bir doktor var ve kime sorsam çok iyi diolar bende oraya gidorum yıllardır bulamadıkları rahatsızlığımı o gördü bebek istiorum bende suan tedavi görürüm ınsalah allah sağlıklı sağlım verir kucağına ana sitres yapma emin ol yicek ekmeği varsa sana gelir bol bol dua et allaha

2015 yilinda ayni rahatsizlikla ege universitesinde dogum yaptim prof.dr. Mert Kazandi ve ekibi sayesinde bebegimi kucagima aldim.Rahimim alindi ama ikinci cocuktu benim.Hayattayim ve yavrularim yanimda cok sukur.Mert hoca kesinlikle tek gecerim

Back