izmir ozel egepol hastanesıne gıden var mı?

sinopluanne

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
8
0
16
İzmir
slm bn 22 haftalık hamıleyım ozel egepol hastanesine gıdıyorum dilek hanıma sızce nasıl bı doktor doğumda falan ilgilenıyo mu güzel bılen var mı arkadaşlar....

slm bn 22 haftalık hamıleyım ozel egepol hastanesine gıdıyorum dilek hanıma sızce nasıl bı doktor doğumda falan ilgilenıyo mu güzel bılen var mı arkadaşlar....

mrb bende 12 haftalık hamileyim.bebeğin hayırlı olsun konu açtın ama egepol hasstanesi için pek yorum yazmıyolar bende konu açtım kimse cvp attmadı ben nezahat hanıma gidiyorum dilek hanımı bilmiyorum memnun kalmama durumun olursa nezahat hanımı tavsiye ederi çok iyi bir doktor.izmirdensin diye yardımcı olabieceğini düşündüm .Egepolde ikili tarama testi yapılmıyr dedi doktorum yesilyurt yada tepecik ghastanesini önerdi.Fakat kararsızım hastane konusunda sen bu testi nerde yaptırdın?bana yardımcı olabilirmisin?sonuç kac günde çıkıyor?yardımcı oluran beni çok mutlu edersin tskkrlr saglıklı doğumlar

Son düzenleme:
teşekkür ederım dılek hanımdan çok memnunum çok tıtız çok güzel ilgileniyor çok memnunum ben ikili testım yapıldı 1 haftada çıkıyo ortalama bı sorun çıkmadı ama 3 lu taramada yapıldı 4 doopler de yapldı bebegım gayet iyi 6 ayım bıttı benmde 25 haftalık oldu suan 770 gram 20 cm :) allah hayırlısıyla doğurmayı nasıp etsın cumlemıze................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…