Doğum 1500-1650 tl arası sezeryan normal aynı aralıkmış muayene ücreti 52 tl ikili 29 tl ye yaptırmıştım ben ayrıntılı ultrasn için 18 tl demişlerdi kan vs verirken de ayrıca ücret ödenmiyormerhabalar canım dogum ucretlerı ne kadar :) muayene tetkık falan ucretlerı nasıl
gercekten cok ıyımıs :) pekı yenı dogan yogun bakımı varmı ,varsa da nasılDoğum 1500-1650 tl arası sezeryan normal aynı aralıkmış muayene ücreti 52 tl ikili 29 tl ye yaptırmıştım ben ayrıntılı ultrasn için 18 tl demişlerdi kan vs verirken de ayrıca ücret ödenmiyor
Varmış bnde cok detaylı bilmiyorum doktorum su hastanesndeydi buraya gecti bnde buraya devam ettim acıkcası doktoruma cok güveniyorum ben hastanede her gittiğimde otoparktaki görevlisinden kantincisine kdr asırı kibar ve düzgün personelleri her birimde ilgili o yüzden cok içime sindi benmde anestezi ekibini merak ediyorum bende ama henüz doğum yapmış biriyle görüşemedimgercekten cok ıyımıs :) pekı yenı dogan yogun bakımı varmı ,varsa da nasıl
Canım yazalı baya zaman geçmiş doğum yapmışsındır hastaneden memnun kaldın mi dr.um doğumu ege şehirde yapalım dedi hiç duymadığım bi hastane tecrubelerini öğrenebilir miyimDoğum 1500-1650 tl arası sezeryan normal aynı aralıkmış muayene ücreti 52 tl ikili 29 tl ye yaptırmıştım ben ayrıntılı ultrasn için 18 tl demişlerdi kan vs verirken de ayrıca ücret ödenmiyor
Canım hastaneden memnun kaldın mi dr.um doğumu bu hastanede yaptıracakmışBende melek hanima randevu aldim bu hafta için ilk defa gidicem görücem hastaneyi, başka bu hastane de dogum yapan ve memnun kalan arkadaşlar varmi acaba?
Canım Ege şehir'de mi yaptın doğumunu? Ben de bu hastaneyi merak ediyorum da.Canım hastaneden memnun kaldın mi dr.um doğumu bu hastanede yaptıracakmış
Evet canim orda yaptım ve çok memnun kaldım ilgililer ve bebeklerim kuvezde kaldı çok ilgilendiler sağolsunlarCanım Ege şehir'de mi yaptın doğumunu? Ben de bu hastaneyi merak ediyorum da.
Ben de o hastaneyi düşünüyorum canım sakıncası yoksa doktorun kimdi?Evet canim orda yaptım ve çok memnun kaldım ilgililer ve bebeklerim kuvezde kaldı çok ilgilendiler sağolsunlar
Doktorunuz kimdi acaba?Çok sağol canım bilgilendirmen için bnm doktorum oraya gecti kendisne cok gvenyrm ama hastane ekibide önmli tabi dün randevum vardı herkes cok güler yüzlü ilgliydi memnun kaldım bende :) normalmiydi doğumun sezeryan mı ?
merhabalar melek canbaba idi benim doktorum şuan kendi yerini açtı alsancaktaDoktorunuz kimdi acaba?
Teşekkür ederimmerhabalar melek canbaba idi benim doktorum şuan kendi yerini açtı alsancakta
dogum paketleri var mi ? dogum ve sonrasi icin fotograf cekimi vsEvet canim orda yaptım ve çok memnun kaldım ilgililer ve bebeklerim kuvezde kaldı çok ilgilendiler sağolsunlar
doğum paketlerini bilmiyorum canım benim doktor dışardan geldi doktorla konuşup anlaştık herseyi ama hastanede fotoğrafçı var ben tutmadığıma çok pişmanımdogum paketleri var mi ? dogum ve sonrasi icin fotograf cekimi vs
Ben bir defa kendi doktorum hastanede olmadığı için Murat bey'e muayene oldum iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, gayet ayrıntılı muayene etti. Benim doktorum Ferit bey. Buca kadın doğumun doktoruymuş sanırım önceden.merhaba
İzmir Özel Ege Şehir Hastanesinde Murat İshakoğlu'na giden varmı?çok iyi bir doktor ama hiçbir bilgiye ulaşamıyorum.
anladim tesekkur ederimdoğum paketlerini bilmiyorum canım benim doktor dışardan geldi doktorla konuşup anlaştık herseyi ama hastanede fotoğrafçı var ben tutmadığıma çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?