iZMİR ÖZEL EGE ŞEHİR HASTANESİ ????

merhabalar canım dogum ucretlerı ne kadar :) muayene tetkık falan ucretlerı nasıl
Doğum 1500-1650 tl arası sezeryan normal aynı aralıkmış muayene ücreti 52 tl ikili 29 tl ye yaptırmıştım ben ayrıntılı ultrasn için 18 tl demişlerdi kan vs verirken de ayrıca ücret ödenmiyor

Doğum 1500-1650 tl arası sezeryan normal aynı aralıkmış muayene ücreti 52 tl ikili 29 tl ye yaptırmıştım ben ayrıntılı ultrasn için 18 tl demişlerdi kan vs verirken de ayrıca ücret ödenmiyor
gercekten cok ıyımıs :) pekı yenı dogan yogun bakımı varmı ,varsa da nasıl

gercekten cok ıyımıs :) pekı yenı dogan yogun bakımı varmı ,varsa da nasıl
Varmış bnde cok detaylı bilmiyorum doktorum su hastanesndeydi buraya gecti bnde buraya devam ettim acıkcası doktoruma cok güveniyorum ben hastanede her gittiğimde otoparktaki görevlisinden kantincisine kdr asırı kibar ve düzgün personelleri her birimde ilgili o yüzden cok içime sindi benmde anestezi ekibini merak ediyorum bende ama henüz doğum yapmış biriyle görüşemedim

Bende melek hanima randevu aldim bu hafta için ilk defa gidicem görücem hastaneyi, başka bu hastane de dogum yapan ve memnun kalan arkadaşlar varmi acaba?

Canım yazalı baya zaman geçmiş doğum yapmışsındır hastaneden memnun kaldın mi dr.um doğumu ege şehirde yapalım dedi hiç duymadığım bi hastane tecrubelerini öğrenebilir miyim

Doktorunuz kimdi acaba?

merhaba
İzmir Özel Ege Şehir Hastanesinde Murat İshakoğlu'na giden varmı?çok iyi bir doktor ama hiçbir bilgiye ulaşamıyorum.

merhaba
İzmir Özel Ege Şehir Hastanesinde Murat İshakoğlu'na giden varmı?çok iyi bir doktor ama hiçbir bilgiye ulaşamıyorum.
Ben bir defa kendi doktorum hastanede olmadığı için Murat bey'e muayene oldum iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, gayet ayrıntılı muayene etti. Benim doktorum Ferit bey. Buca kadın doğumun doktoruymuş sanırım önceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…