T taptap05 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2015 30 3 42 22 Aralık 2021 Konu Sahibi taptap05 #1 Izmirli arkadaslar - bu ikisnin arasinda karar veremiyorum ben desteginize ihtiyacim var. tecrübesi olan yokmu hic cok celiskideyim nolur yardim edin. Protezsiz Meme diklestirme yaptirmak istiyorum ikisiylede görüstüm ama kararsizim nolur yardimmm
Izmirli arkadaslar - bu ikisnin arasinda karar veremiyorum ben desteginize ihtiyacim var. tecrübesi olan yokmu hic cok celiskideyim nolur yardim edin. Protezsiz Meme diklestirme yaptirmak istiyorum ikisiylede görüstüm ama kararsizim nolur yardimmm
A asmelburak Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2019 14 1 34 22 Aralık 2021 Konu Sahibi taptap05 #2 Merhaba. Ne karar verdiniz acaba. Bir gelişme oldu mu? bende protezsiz meme dikleştirme yapmak istiyorum ama korkuyorum. bir de fiyat bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba. Ne karar verdiniz acaba. Bir gelişme oldu mu? bende protezsiz meme dikleştirme yapmak istiyorum ama korkuyorum. bir de fiyat bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim
A asmelburak Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2019 14 1 34 22 Aralık 2021 Konu Sahibi taptap05 #3 taptap05 .!.: Izmirli arkadaslar - bu ikisnin arasinda karar veremiyorum ben desteginize ihtiyacim var. tecrübesi olan yokmu hic cok celiskideyim nolur yardim edin. Protezsiz Meme diklestirme yaptirmak istiyorum ikisiylede görüstüm ama kararsizim nolur yardimmm Genişletmek için tıkla... Gerçi yeni gördüm henüz bugün açmışsınız postu. En azından bilgi verirseniz çok sevinirim.
taptap05 .!.: Izmirli arkadaslar - bu ikisnin arasinda karar veremiyorum ben desteginize ihtiyacim var. tecrübesi olan yokmu hic cok celiskideyim nolur yardim edin. Protezsiz Meme diklestirme yaptirmak istiyorum ikisiylede görüstüm ama kararsizim nolur yardimmm Genişletmek için tıkla... Gerçi yeni gördüm henüz bugün açmışsınız postu. En azından bilgi verirseniz çok sevinirim.
L ladydiana1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 406 192 23 Aralık 2021 Konu Sahibi taptap05 #4 görkem çalışkan bana biraz paragöz geliyor. zaten burada ameliyattan sonra hastalarıyla ilgilenmediği gibi birkaç şey de okumuştum
görkem çalışkan bana biraz paragöz geliyor. zaten burada ameliyattan sonra hastalarıyla ilgilenmediği gibi birkaç şey de okumuştum