• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir menemen devlet hastanesinde dogum

beray21

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
7
0
6
34
İzmir
Herkese merhaba. Kizlar sayfaya yeni katildim gordugum kadariyla herkes birbirini cok yardimci oluyor. Sorum su 23+1 haftalik hamileyim. Ve nasipse menemen devlet hastanesinde dogum yapmayi dusunuyorum.hastane hakkinda drlar hakkinda bilgisi olan varsa paylassin lutfennnnn.simdiden tesekkur ederimm umarim yardimci olursunuzz.

kuzenim orda doğum yaptı normal doğum memnun kalmıştı Allah herkezden razı olsun falan diyodu hep sadaya gidiyodu kontrole doğum için devlethastanesine gitti

kuzenim orda doğum yaptı normal doğum memnun kalmıştı Allah herkezden razı olsun falan diyodu hep sadaya gidiyodu kontrole doğum için devlethastanesine gitti

Bende hep sadaya gittim ama artik devlete gidicem.sadada ki dr surekli tahlillerimi unutuyo bana hatirlat diyo. O kadar para veriyoruz bos. Bende normal dusunutorum nasipse.sagol yardimci oldugun icin.

Bende hep sadaya gittim ama artik devlete gidicem.sadada ki dr surekli tahlillerimi unutuyo bana hatirlat diyo. O kadar para veriyoruz bos. Bende normal dusunutorum nasipse.sagol yardimci oldugun icin.

devlete git canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip esin

Back