- 20 Ağustos 2020
- 14
- 13
- 33
- Konu Sahibi ilknur15914
Merhabalar İzmir medicana da doğum yapan kadın doğum doktoru önerebilecek olan birileri var mı acaba ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehmet Tunç Canda canım doktorum 13. Haftadayım çok memnunum kendisi profesör ve işinin ehli biri gerçekten güven veriyorMerhabalar İzmir medicana da doğum yapan kadın doğum doktoru önerebilecek olan birileri var mı acaba ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Özel sağlık sigortan yoksa maliyetli 1000 bin tl sadece doktora merhaba demek bile testleri falan saymıyorum . doğum için ücret almadık daha Kasım ayına kadar çok var fiyat vermiyorlar , fakat doktor ilgili ve whatsapp yazdığımda anında dönüyor ve profesör çok donanımlı bir adam ben severek gidiyorumİlgili bir doktor mu peki ben daha 5. Haftadayım çok yeni ama doktor değiştirmeden devam etmek istiyorum muayene ücreti ve medicana da doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Amin inşallah sizdeÇok teşekkür ederim desteğin için. Hastaneyi de aradım sağlık sıgortam geçerli bu hastane e15 lira muayene doğuma da hiç ücret ödemicem Allah nasip ederse randevu aldım 16 mayısta bu doktora gideceğim çok teşekkür ederim sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Hakan sabırlıya gidiyorum. Temmuz sonu doğumum olacak nasipseMerhabalar İzmir medicana da doğum yapan kadın doğum doktoru önerebilecek olan birileri var mı acaba ? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Merhabaa , bende hakan beye gidiyorum ama bir haftada seker yuklemesi icin ne zaman gelecegim diye 3 kere mesaj attım dönmedi ve hastaneyi aradığımda azarlar bir tarzda konuştu moralim bozuldu benimde .ablamda kendisine ameliyat için gidecekti onunda mesaj ve aramasına dönmedi. Şuan 23.haftadayim doktor degistirmekte kararsız kaldım ,acil durumlarda ulaşamazsam diye korkuyorum . Siz ulaşabiliyor muydunuz ?Hakan sabırlıya gidiyorum. Temmuz sonu doğumum olacak nasipse
Ben 30. Haftadayım. Mesela 3-4 defa farklı konularda bir şey sormak için yazmıştım, birinde cevap vermedi. Gündüzleri mesaj atınca dönmüyor yoğunluktan dolayı sanırım. Ona giden tanıdıklarım geri dönüş yapmamasından şikayetçi. Mesela Mustafa Melih Erkan’a giden bir tanıdığım da var. O da çok yoğun oluyormuş dönemeyebiliyormuş. Hastanenin kadın doğum bölümü çok kalabalık. Hakan bey de artık yeni hasta almıcam demişti en son. Mustafa Melih beye baktım geçen hafta randevu için, kendi hastalarına bile yetişemiyorlarmış.Merhabaa , bende hakan beye gidiyorum ama bir haftada seker yuklemesi icin ne zaman gelecegim diye 3 kere mesaj attım dönmedi ve hastaneyi aradığımda azarlar bir tarzda konuştu moralim bozuldu benimde .ablamda kendisine ameliyat için gidecekti onunda mesaj ve aramasına dönmedi. Şuan 23.haftadayim doktor degistirmekte kararsız kaldım ,acil durumlarda ulaşamazsam diye korkuyorum . Siz ulaşabiliyor muydunuz ?
Geçen hafta yaptırdık şeker yüklemesini muayene iyi geçti ama hala aklımda deli sorular :) Muayenedeyken çok ilgili artık kalkacak gibi oluyoruz hala sohbeti devam ettiriyor , ne sorsam detaylıca cevaplıyor. Muayene sonrası sır oluyor korkuyorum acil bir şeyde ulaşamazsam diye .Birde hiç kilo ve tansiyon ölçümü yapmadı , sizin ölçümlerinizi takip ediyor mu ? Doğum olarak da normal sezeryan olarak size bilgi verdi miBen 30. Haftadayım. Mesela 3-4 defa farklı konularda bir şey sormak için yazmıştım, birinde cevap vermedi. Gündüzleri mesaj atınca dönmüyor yoğunluktan dolayı sanırım. Ona giden tanıdıklarım geri dönüş yapmamasından şikayetçi. Mesela Mustafa Melih Erkan’a giden bir tanıdığım da var. O da çok yoğun oluyormuş dönemeyebiliyormuş. Hastanenin kadın doğum bölümü çok kalabalık. Hakan bey de artık yeni hasta almıcam demişti en son. Mustafa Melih beye baktım geçen hafta randevu için, kendi hastalarına bile yetişemiyorlarmış.
Benim de tansiyon ve kilomu ölçmedi hiç. Telefonlara cevap vermiyor genel olarak:) Ben şeker yüklemesi yaptırmasam olur mu diye sormuştum, bana normal doğum istemiyor musun demişti. Evet normal istiyorum diyince şeker yüklemesi yapmazsak ve şekerin varsa eğer normal doğum sırasında omuz takılması olur demişti. O yüzden yaptırmıştım. Şu an 35. Haftama girdim, bu cumartesi kontrolüm var artık netleşir herşey diye düşünüyorumGeçen hafta yaptırdık şeker yüklemesini muayene iyi geçti ama hala aklımda deli sorular :) Muayenedeyken çok ilgili artık kalkacak gibi oluyoruz hala sohbeti devam ettiriyor , ne sorsam detaylıca cevaplıyor. Muayene sonrası sır oluyor korkuyorum acil bir şeyde ulaşamazsam diye .Birde hiç kilo ve tansiyon ölçümü yapmadı , sizin ölçümlerinizi takip ediyor mu ? Doğum olarak da normal sezeryan olarak size bilgi verdi mi
Benim de tansiyon ve kilomu ölçmedi hiç. Telefonlara cevap vermiyor genel olarak:) Ben şeker yüklemesi yaptırmasam olur mu diye sormuştum, bana normal doğum istemiyor musun demişti. Evet normal istiyorum diyince şeker yüklemesi yapmazsak ve şekerin varsa eğer normal doğum sırasında omuz takılması olur demişti. O yüzden yaptırmıştım. Şu an 35. Haftama girdim, bu cumartesi kontrolüm var artık netleşir
Maşallah senin çok az kalmış :) doğum planlandı mıBenim de tansiyon ve kilomu ölçmedi hiç. Telefonlara cevap vermiyor genel olarak:) Ben şeker yüklemesi yaptırmasam olur mu diye sormuştum, bana normal doğum istemiyor musun demişti. Evet normal istiyorum diyince şeker yüklemesi yapmazsak ve şekerin varsa eğer normal doğum sırasında omuz takılması olur demişti. O yüzden yaptırmıştım. Şu an 35. Haftama girdim, bu cumartesi kontrolüm var artık netleşir herşey diye düşünüyorum
Normal düşündüğüm için planlanmadı yani şuanlık Hakan bey birşey demedi ama belki bu gittiğimde az çok belli olur:)Maşallah senin çok az kalmış :) doğum planlandı mı
Güzel haberlerini verirsin umarım :)Normal düşündüğüm için planlanmadı yani şuanlık Hakan bey birşey demedi ama belki bu gittiğimde az çok belli olur:)
Bir kaç ay önce sorduğumda 23 bin civarıydı , eylül gibi doğum deyince fiyat değişebilir dediler :)Kızlar doğum ücretlerini görüşen oldu mu hiç :) Medicana İzmir için
Normal için mi sezaryen için mi verilen fiyat bu :)Bir kaç ay önce sorduğumda 23 bin civarıydı , eylül gibi doğum deyince fiyat değişebilir dediler :)
Aralarında bir fiyat farkı yoktu :)Normal için mi sezaryen için mi verilen fiyat bu :)
Haberlerde gelişme var mı :)Güzel haberlerini verirsin umarım :)