• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İzmir Medical Park,Kent Hastanesi Doğum Yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mimi321

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
326
433
23
Hanımlar aranızda İzmir’de medicalpark yada kent hastanesinde Doğum yapan,yapmayı düşünen var mı? Ya da önerebileceğiniz farklı memnun kaldığınız hastaneler ? :anne:

Ben can hastanesinde yapıcam. Dokrorumda orada zaten
Evet orası da olabilir. Hastane hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Doğum ücretleri ve neleri kapsadığı konusunda. Benim Türkiye sigortam yok o yüzden tam ücret olucak sanırım. Kafam çok karışık hastane ve doktor konusunda :KK17:

Ben atasağlıkta 2 doktor denedim hiç memnun kalmadım , başka bir arkadaştanda duydum mustafa bey i , nasıl bir doktor , memnunsun çok galiba?
Çok memnunum,onun rahatlığı sayesinde çok rahat bi gebelik geçiriyorum. Hastanede etken tabii yeni olması,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması da sebep oldu orayı tercih etmemde

Çok memnunum,onun rahatlığı sayesinde çok rahat bi gebelik geçiriyorum. Hastanede etken tabii yeni olması,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması da sebep oldu orayı tercih etmemde
Ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin. Atasağlıkta yeni hast. ama doktorları hem güven vermiyorlar hemde yaklaşımları çok korkutucu geldi. Bende mustafa bey i bu hafta deneyim bakalım.çok teşekkürler

Ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin. Atasağlıkta yeni hast. ama doktorları hem güven vermiyorlar hemde yaklaşımları çok korkutucu geldi. Bende mustafa bey i bu hafta deneyim bakalım.çok teşekkürler
Ata sağlık bana çok yakın aslında ama ben de iyi şeyler duymadım bir de yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok .

Ata sağlık bana çok yakın aslında ama ben de iyi şeyler duymadım bir de yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok .
ata sağlık bana da çok yakın y.ova tarafında oturuyorum ama berbat hastane işi iyice paraya dökmüşler. Bu cumartesi için randevu alayım bakayım can hastanesinden

Vedat Uluğ’a gidicem önümüzdeki ay. Can Hastanesi, Medicalpark ve Kentte yaptırıyor doğumlarını genellikle. Gidince sorucam artık hangisinin daha iyi olduğunu :emir_bebek:

Merhaba
Az önce Kent hastanesinden çıktım. Doğum için konuştum odalara baktım.
Yaklaşık 5500 tl dedi doğuma. Normal de sezeryan da aynı. Doktorum dışarıdan gelecek, onun ücreti ayrıca verilecek. Sezeryanda 2 gece yatış fiyata dahil, normalde tek gece yatış.

Merhaba
Az önce Kent hastanesinden çıktım. Doğum için konuştum odalara baktım.
Yaklaşık 5500 tl dedi doğuma. Normal de sezeryan da aynı. Doktorum dışarıdan gelecek, onun ücreti ayrıca verilecek. Sezeryanda 2 gece yatış fiyata dahil, normalde tek gece yatış.
Bu ücrete neler dahil acaba ? Bu oda süsleme falan içinde mi ?

Yok bu sadece ameliyathane, yatış vs. Süit oda istersen ektra 800 tl ücreti var. Süsleme fotoğraf için de anlaşmalı oldukları firmalarla çalışılıyor yanılmıyorsam. Ben süsleme istemediğim için sormadım o konuyu.

Yok bu sadece ameliyathane, yatış vs. Süit oda istersen ektra 800 tl ücreti var. Süsleme fotoğraf için de anlaşmalı oldukları firmalarla çalışılıyor yanılmıyorsam. Ben süsleme istemediğim için sormadım o konuyu.
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için.
Doktor hastane ve ekstralar sanırım aşağı yukarı 10-12 bin lira olmuş oluyor :KK16:

Evet orası da olabilir. Hastane hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Doğum ücretleri ve neleri kapsadığı konusunda. Benim Türkiye sigortam yok o yüzden tam ücret olucak sanırım. Kafam çok karışık hastane ve doktor konusunda :KK17:
Ben de Medicalpark ya da Egepol Hastanesi’ni düşünüyorum. Takiplerim hep medicalde yapıldı doktorum da orada, fakat Egepol’deki doktorlar daha iyi geldi bana. Henüz netleştiremedik , medical’in güncel rakamlarını bekliyorum. İki hastane de tertemiz ve ilgili.

Egepol’de odaları da gezdim beğendim genel olarak. 1 gece yatış, 1 refakatçi, bebeğin ilk muayeneleri, oda süslemesi, Doğum anında ve sonrasında çekilen fotoğraflar (CD olarak veriliyormuş) dahil 3100 tl. Ben süit odayı istedim o da ekstra 340 tl.

Medical Park’ın 2018 fiyatı 5020 idi. Aynı pakete ek olarak fotoğraflar albüm olarak veriliyor ve bebeğin 28 günlük muayenesi rakama dahil. Zam gelecekti şubatta şu an ne oldu bilemiyorum. Bunlar sgk lı fiyat ama SGK’sız ne kadar olduğunu görüşüp sormak gerekir.

Daha güncel fiyat verebilecek biri varmı acaba yâda kızlar neye karar verdiniz ben ayvalıktan geleceğim ama hangi hastane karar veremedim

Back