Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet orası da olabilir. Hastane hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Doğum ücretleri ve neleri kapsadığı konusunda. Benim Türkiye sigortam yok o yüzden tam ücret olucak sanırım. Kafam çok karışık hastane ve doktor konusundaBen can hastanesinde yapıcam. Dokrorumda orada zaten
doktorunuz kim acaba ?Ben can hastanesinde yapıcam. Dokrorumda orada zaten
Cenk Mustafa güvendoktorunuz kim acaba ?
Ben atasağlıkta 2 doktor denedim hiç memnun kalmadım , başka bir arkadaştanda duydum mustafa bey i , nasıl bir doktor , memnunsun çok galiba?Cenk Mustafa güven
Çok memnunum,onun rahatlığı sayesinde çok rahat bi gebelik geçiriyorum. Hastanede etken tabii yeni olması,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması da sebep oldu orayı tercih etmemdeBen atasağlıkta 2 doktor denedim hiç memnun kalmadım , başka bir arkadaştanda duydum mustafa bey i , nasıl bir doktor , memnunsun çok galiba?
Ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin. Atasağlıkta yeni hast. ama doktorları hem güven vermiyorlar hemde yaklaşımları çok korkutucu geldi. Bende mustafa bey i bu hafta deneyim bakalım.çok teşekkürlerÇok memnunum,onun rahatlığı sayesinde çok rahat bi gebelik geçiriyorum. Hastanede etken tabii yeni olması,yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması da sebep oldu orayı tercih etmemde
Ata sağlık bana çok yakın aslında ama ben de iyi şeyler duymadım bir de yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok .Ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin. Atasağlıkta yeni hast. ama doktorları hem güven vermiyorlar hemde yaklaşımları çok korkutucu geldi. Bende mustafa bey i bu hafta deneyim bakalım.çok teşekkürler
ata sağlık bana da çok yakın y.ova tarafında oturuyorum ama berbat hastane işi iyice paraya dökmüşler. Bu cumartesi için randevu alayım bakayım can hastanesindenAta sağlık bana çok yakın aslında ama ben de iyi şeyler duymadım bir de yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok .
Bu ücrete neler dahil acaba ? Bu oda süsleme falan içinde mi ?Merhaba
Az önce Kent hastanesinden çıktım. Doğum için konuştum odalara baktım.
Yaklaşık 5500 tl dedi doğuma. Normal de sezeryan da aynı. Doktorum dışarıdan gelecek, onun ücreti ayrıca verilecek. Sezeryanda 2 gece yatış fiyata dahil, normalde tek gece yatış.
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için.Yok bu sadece ameliyathane, yatış vs. Süit oda istersen ektra 800 tl ücreti var. Süsleme fotoğraf için de anlaşmalı oldukları firmalarla çalışılıyor yanılmıyorsam. Ben süsleme istemediğim için sormadım o konuyu.
Ben de Medicalpark ya da Egepol Hastanesi’ni düşünüyorum. Takiplerim hep medicalde yapıldı doktorum da orada, fakat Egepol’deki doktorlar daha iyi geldi bana. Henüz netleştiremedik , medical’in güncel rakamlarını bekliyorum. İki hastane de tertemiz ve ilgili.Evet orası da olabilir. Hastane hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Doğum ücretleri ve neleri kapsadığı konusunda. Benim Türkiye sigortam yok o yüzden tam ücret olucak sanırım. Kafam çok karışık hastane ve doktor konusunda