izmir medical park hastanesi tavsiyeleriii

Konu açılalı çok olmuş ama Merve Hanıma gidiyorum memnunum, doğumla ilgili deneyim yaşayanlar paylaşabilir mi acaba? Memnun kaldılar mı

ben de vedat beye gidiyorum.ameliyat olucam.cocuk istiyoruz ama polip var önce onu aldrımam lazımmış öyle dedi vedat bey.siz vedat bey iyi bir doktor diye yazmışssınız okuyunca biraz içim rahatladı:)ben hiçbişey soramadım kendisine korktum valla tersliycekler diye.hastanedeki herkes gerçekten çok suratsız ben de sinir oldum.

Bir çok tanıdığımın uyarmasına aldırış etmeden ismine güvenerek doğumum için medical park İzmir Karşıyaka hastanesini tercih ettik. Geçtiğimiz pazar doğum yaptım. 4 günde 2 farklı doktor 3 kere bebeğimizi kontrol ederek hiçbir şeyi yok dediler. En sonda cuma günü. Cumartesi akşamı neden bilmiyorum içime sinmedi Behçet uz çocuk hastanesine de götürdüm kontrole. Doktor neden bu kadar geç kaldınız dedi, (oysa ki saatler önce medical parkta çocuk doktoru kontrol etmişti) ege üniversitesine sevk etti. Ege üniversitesinde çocuğum 7 gün yatış aldı. Bebeğimiz enfeksiyon kapmış. Geç kalınsaymış, kana karışsaymış kaybetme ihtimalimiz varmış. Ağlamaktan sesim çıkmaz oldu... Ne desem bilemedim...
Aklınızda olsun bebek doğunca göbek bağının temizliği hakkında bir şeyler yapılması gerekliymiş. Bize kimse söylemedi 3 kere kontrolde de kimse bir terslik var demedi. Allah Ege Üniversitesi ve Behçet Uz Hastanesi çalışanlarından razı olsun. Ne varsa devlet hastanelerinde var.. Oranın doktorları bir görüşte anladı bir sorun olduğunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…