ben vedat beye gittim ve çok memnun kaldım inanılmaz iyi bir doktor amaaa medikal park doğum yapmak için hiç iyi bir yer değilmiş. doğum personeli ilgisiz, hemşireler yetersiz sayıda ve işlere yetişemiyorlar.Ben doğum yapmadan önce bir çok soru sormuştum, "şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz" dediler. Sezeryan oldum, doğum ekibinin son doğumu imiş gece nöbetinden kalmışlar, suratlar bir karış bir ton azarlandım hepsi yorgundu. Üstüne beni sezeryan sonrası nedensiz beklettiler personelin işi var diye oğlumu 1,5 saat sonra görebildim tensel temas fln yalan oldu ilk yarım saat olması gereken. Gece bütün katta tek hemşire vardı, oğluma mama yapılması gerekti, ben süt sağıyorum bir yandan dikişlerin acısı perişan olduk hemşire aramaktan beklemekten..Son olarak doğuma üç gün sonraki doktor kontrolü dahil ve medikal parkın sadece bir çocuk doktoru var. Gerçekten çok kötü bir doktor, çalıştığına bin pişman. Ben dikişlerin acısındayım, bir saat yoldan gelmişiz çocuk altını kirletmiş minicik bir kaka yapmış; "BU ÇOCUĞUN ALTINI DEĞİŞTİRİN, YIKAYIN BU ÇOCUĞU!" diye azarladı bizi, üç günlük çocuğumdan tiksindi adam resmen.Bir de araştırma aşamasındaki bir aşıyı yaptırtmaya çalıştı, gereksiz.Yapılması gereken testleri geçiştirdi ve yaptırtmadı, konuşurken yüzümüze bile bakmadı.Eve gidip hıncımdan hüngür hüngür ağladım. Hemen doktor değiştirdik tabi. Bir daha adımımı atmam oraya. Paylaşıyorum ki kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın. Personel ve çocuk doktoru kendi çapında haklıdır belki, az kişiler anca yetişiyorlar diye ama ben de bunları yaşamak zorunda değildim. Benim de ilk ve tek doğumum yani..Neyse iyi araştırın kızlar, kolay gelsin