izmir medical park hastanesi kadın doğum

sercan_59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
6
0
Merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim şuan gittiğim doktorum medical park hastanesine geçti ama hastane hakkında hiç bilgim yok hastaneyi arayınca doğum ücretleri ve muayene ücreti hakkında bilgi vermiyorlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Canm doktorun adı ne bende mart ayında gittim medicalparka valla hastane mükemmel ötesi ama pahalı sosyal güvence ile bile muayene ücreti 103 lira ödüyorsun ben öğün bi operasyon geçirmiştim kist için 1200 lira ödedim hiç y atışta yok 6 saat odada kaldım ve çıktım yani hastane tam bir otel yani rahat lüks modern ve bebek gibi ilgililer ama çok pahalı ben merakımdan doğumu ücretini konuşmuştum 3.500 4.000 arası oda susu fotoğraf haric

çok teşekkür ederim ortalama bende o civarda olur diye tahmin etmiştirm gerçekten çok pahalı

çok teşekkür ederim ortalama bende o civarda olur diye tahmin etmiştirm gerçekten çok pahalı
Aynen çok pahalı ama ilgi alaka mükemmel ötesi benim doktorum zekeriya guner bey idi inanılmaz ilgi açıklayıcı bilgi ama gel gorki ucrwt ücret çok pahali suanbulundugum yerdeki doktorum da özel tip merkezinde ucretli 35 TL bu doktorum da ilgisi alakası mükemmel bayan resmen bana hayatım canım diye hitap ediyo açıklayıcı konuşuyor ben çok memnunum 103 lira nerde 35 lira nerde sen izmir in neresindesin canm

hangi özel tıp merkezine gidiyorsunuz

merhabalar, bende medical park izmir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. doğum yapanlardan yorum bekliyorum iyi kötü yanları için. internette pek bir bilgi bulamadım burda doğum yapanlarla ilgili. şimdiden teşekkürler.

Merhaba canım doktorun buket hanım mı eğer oysa onun hastası olarak geçiş yaptığın için doğum fiyatı indirimli fotoğraf çekimi ve oda süsleme içinde 3600 e doğum yaptı.normalde foto ve süsleme hariç 3500 normal doğum sezeryanda 4000

Bende medicale geçmeyi düşünüyorum ama ebelerin çok ilgisiz ve sevimsiz tavırları olduğunu duydum ve bu aklımda şüphe uyandırıyo çok kararsızım.4 yıl önce orda yaptım çok ilgililerdi ama artık kalabalıktan öyle değil diyenler var

Benim de doktorum kendi muayenehanesinde ama evim yakın olduğu için doğumumu medikalpark ta yapmak istiyorum fotoğraf süsleme hariç 4000 demişsiniz peki fotoğraf ve süsleme ne kadar biliyor musunuz ?

Zekeriya Güner e gittim ben memnun kalmadım. Kafamda sorularla girdim sorularla çıktım ayrıca inanılmaz derecede moralimi bozdu. Sigarayı bıraktıgım için 15 kg aldım, bana yağlanma başladıgını söyledi buraya kadar sorun yok ancak sigarayı bıraktığım için aldım diyince sigaraya başla o zaman dedi... günde 2-3 paket sigara içen biriydim, sırf bebek düşündüğüm için öyle zor bıraktım ki doğal olarak kilo aldım. Zaten 2 düşüğüm var 38 yaşındayım ve korkunç bir şekilde kilo aldım moralim motivasyonum yerlerde... Bu gittiğim 4. doktor! Doktorların umursamaz ve rahat tavrı beni kahrediyor. Ya da eşimle bende bir sorun var, ikimiz de güven duyabileceğimiz gerçekten ilgilenen bir doktor bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…