İzmir Medical Park hastanesinde Eser Çolak ile çalışmış olan varsa aranızda yorumlarınızı rica ederim İlk denememiz için doktor araştırıyoruz, destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar, çok teşekkür ederim yazdığınız için Eser Bey’den memnun musunuz? Nasıl bir yaklaşımı var hastalarına karşı? Bir de fiyat olarak nasıl bir şey söylediler acaba? Ben nereyle konuşsam ilaçlar hariç ortalama 100-120 bin civarı rakamlar duydum, embriyo dondurma falan da dahil değildi üstelik, medical park nasıl acaba bu konuda onu da merak ediyorum… maddi olarak zorlayıcı bir süreç malum o yüzden bi türlü başlayamadık biz, önümüzdeki ay başlamayı planlıyoruz bir aksilik olmazsa
Eser bey öncelikle alanında gayet başarılı bi doktor guven verici ve güler yüzlü. Benimde ilk tüp bebek deneyimim açıkçası bende tedirgin olarak başlamıştım ama inanin bütün korkularinizi resmen alıp atıyor eser bey sizi sakinleştiriyo. Ucret konusunda da şöyle soliyim burda embriyo dondurma opu ve transfer tek fiyat 90 100 civarı burası da ama embriyo için özel teknikler kullanilacaksa ekstra ucret talep edebilirler bizde piezzo uygulandı 200 dolar ekstra ücret alındı. Embriyo dondurma dada ege fazla embriyo olusursa yani paketin icinde 4 embriyo dondurma var 4ten fazla embriyo olusursa tüp başına ayrı ücret denildi. Ayrıca taze transfer olmaz ise dondurulmuş embriyo transferinde çözdürme ücreti olucak oda yanlışlıkla hatırlamıyorsam 10000tl idi.İlaçlar başlı başına zaten ayrı Maliyet benim ilaçlarım 37000 lira tutmuştu şimdilik transfer zamanı üstüne eklenecek diye düşünüyorum. Kabaca fiyat bilgisi bu şekilde verebilirim. Medical Park bünyesinde fakat kendi kurduğu ekibi ile ayri tüp bebek merkezi burası zaten ben eser beyden memnun kaldım bende sagdan soldan duyuyorum fazla doz ilaç kullanımı tedavi başında 30 tane iğne aldırmış doktor yarışı elinde patlamış tedaviye erken yanıt verdiği için. Eser bey öyle çalışmıyor 2 3 günde bir kontrole çağırıyor ve ilaçlarını parça parça yazıyo sonraki kontrole ne kadar var 2 gün mesela ilaçları 3 günlük yazıyo yeterliyse opuya geçiyor zaten yeterli değilse tekrar 2 günlük 3 günlük ilaç verip takip yapıyor. Bu sistem bizim açımızdan daha iyi oluyor maddi olarak fazla ilaç ücreti odemiyosun. Daha başka aklına takilann soruları sorabilirsin. Bende başlayana kadar çok ikilemde kaldım korkuyodum seni anlayabiliyorum.
Yalnız ücretleri hatırladım kadarıyla söyledim yanlış hatırlamış olabilirim maddi konuyu eşim takip ediyor daha çok. Ben zaten tedirgin ve korkak başladığım için maddi bilgilendirme aşamasında odaklanamadim kendimi sakinleştirmeye çalışıyodm