• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Mavişehir'de Acilll Yatılı Bebek Bakıcısı&Evimize Yardımcı Aranmaktadır!!!!!!

luckyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
10
0
86
44
İzmir
30-45 yaşları arasında, en az ortaokul mezunu, daha önce çocuk bakmış, çalıştığı yerden referans verebilecek, sigara içmeyen, ev işlerine yardım edecek, bebeğimize bakacak, dürüst, güvenilir, hijyene çok önem veren, modern görünüşlü, evimizde yatılı kalacak, güleryüzlü bir bayan aramaktayız.Karı koca sağlık sektöründe çalışıyoruz.Eşim Prof..Doktor
Son derece güvenilir, düzgün bir ailenin yanında çalışmak isteyen, bu niteliklere uygun bayanlar, maille benimle temasa gecebilirler..:nazar::emir_bebek:

30-45 yaşları arasında, en az ortaokul mezunu, daha önce çocuk bakmış, çalıştığı yerden referans verebilecek, sigara içmeyen, ev işlerine yardım edecek, bebeğimize bakacak, dürüst, güvenilir, hijyene çok önem veren, modern görünüşlü, evimizde yatılı kalacak, güleryüzlü bir bayan aramaktayız.Karı koca sağlık sektöründe çalışıyoruz.Eşim Prof..Doktor
Son derece güvenilir, düzgün bir ailenin yanında çalışmak isteyen, bu niteliklere uygun bayanlar, maille benimle temasa gecebilirler..:nazar::emir_bebek:

bakıcı arıyormusunuz hala.

merhaba ben bebeğinize bakabilirim daha önce bu işi yaptım referans verebilirim.numaram 05438605632

merhabalar ben bebeğinize bakabilirim.bende bucada oturuyorum.referans verebilirim.bana 05438605632 den ulaşabilirsiniz

Back