- 13 Temmuz 2015
- 64
- 9
-
- Konu Sahibi Powerofpink
Nereden aldı acaba?ben de imirde oturuyorum. biz yengem için gidip bakmıştık ben de hiçbir modeli beğenmedim hele de fiyatına göre çok kalitesiz görünüyordu. Sen sonuçta görüp seçmişsin güzel görünüyorsa ne ala. Ben kumaşları ve dantelleri çok kalitesiz gibiydi hatırlıyorum. Sonra yengem başka markadan aldı yarı fiyatına çok daha güzeldi.
Gülce diye tesettür markası var ya ordan aldı. Kendi de kapalı zaten 1.800 gibi bi fiyata almıştı çok da güzeldi. Ben de madam burcuyu hiç beğenmedim o da beğenmedi. Siz beğendiniz mi gelinliğinizi? İçinize sindiyse sorun yok herkesin zevki farklıNereden aldı acaba?
Ben tesettürlü değilim dediğiniz markaya bakamayacağım yani :) Aslında ilk Madam Burcuya baktım bir de Kemeraltına. Mimar Kemalettin Caddesini falan hiç gezmedim. Madam Burcuda da onlarca gelinliğin içinden sadece birini beğendim. Çok kafam karıştı aslında.Gülce diye tesettür markası var ya ordan aldı. Kendi de kapalı zaten 1.800 gibi bi fiyata almıştı çok da güzeldi. Ben de madam burcuyu hiç beğenmedim o da beğenmedi. Siz beğendiniz mi gelinliğinizi? İçinize sindiyse sorun yok herkesin zevki farklı
Mimar Kemalettin'de çok güzel şeyler var. Genel olarak o kordon civarındaki bütün gelinlikçiler iyi bence oralara bakmadan karar vermeyin.Ben tesettürlü değilim dediğiniz markaya bakamayacağım yani :) Aslında ilk Madam Burcuya baktım bir de Kemeraltına. Mimar Kemalettin Caddesini falan hiç gezmedim. Madam Burcuda da onlarca gelinliğin içinden sadece birini beğendim. Çok kafam karıştı aslında.
Düğünüm Ağustos'ta sizce geç mi kaldım gelinlik konusunda? Ne kadar süre önceden sipariş vermek gerekir ki?Mimar Kemalettin'de çok güzel şeyler var. Genel olarak o kordon civarındaki bütün gelinlikçiler iyi bence oralara bakmadan karar vermeyin.
Düğünüm Ağustos'ta sizce geç mi kaldım gelinlik konusunda? Ne kadar süre önceden sipariş vermek gerekir ki?
Daha anlaşma yapmadım zaten :) haftasonu gidip başka yerlere bakacağım :) teşekkür ederimben hiç evlenmedim ama bir ay kalana kadar gayet yapılabilir yani geç kalmamışsınız madam burcuyu iptal edebiliyorsanız edin ya kordondaki gelinlikçilere bakın ne zarif modern tasarımlar var ay kusura bakma ama madam burcu dandik biraz ya
iyice de moralini bozmiym. daha çok zamanın var değiştir zaten içine sinseydi buraya konu açmazdın bence
Madam Burcu'ya gittik bu hafta, sistemleri güzeldi. Neredeyse tüm gelinlikleri cansız mankenlere giydirmişler girişte isim düğün tarihi alıyorlar sonra elinize bir dosya verip üç tane model seçmenizi söylüyorlar ben de üç tane model seçtim danışma gibi bir yer var girişte oraya verdik ve bir bayan özel olarak ilgilendi bizimle. Sonuç olarak bir gelinlik beğendim 2.000 TL, kalite ve ilgi iyiydi. Mesela Kemeraltı'nı da gezdik ama her yerde gelinlikler askıda tam olarak model göremiyorsun ya da hayalimdeki gelinliği deneme şansım olmuyor özel dikim yapacakları için ve 2.200 civarı fiyat çıkardılar. Ben sadece Madam Burcu'da gelinlik denedim, diğer yerleri de fikir edinmek için gezdim.
Madam Burcu hakkında yorumlarınızı bekliyorum, burada 2012 yılındaki bazı konularda kalitesiz denmiş orası için kafam çok karıştı.