İzmir lazer epilasyon

Ben koltul altina basladim narliderede rfs diye biyere gidiyorum.1kez gittim daha ama güzel biyer tavsiye ederim

Arkadaşlar , ben çok araştırma yaptım ve ALMA markasının SOPRANO ICE ( soprano ice ) modeli ile lazer epilasyon yaptırıyorum. En son çıkan ütüleme lazer teknolojisi olduğu söyleniyor. İzmir de NUTRA SYSTEM Alsancak polikliniğine gidiyorum. Bacaklarımı epilasyon yaptırıyorum. 4. seansım bitti. Gerçekten çok memnunum. Bu kadarını ben bile tahmin etmiyordum. Çünkü 2 sene öncede başka bölgemi diot lazer yaptırmıştım fakat ince tüyler epey kalmıştı. Ancak bu makine ile ilk seansımdan sonra bile neredeyse % 70 azalma oldu. Gerek polikliniğin güvenilirliği ve bilgisi ,gerekse uygulamayı yapan Deniz hanımın tecrübesi çok mükemmel sonuçlar almamı sağladı. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bu cihazı ve tecrübeli kişilerin uygulamasını tavsiye ediyorum.

canım biraz bilgi verirmisin cilt rengin ve kıl yapın nasıl?tüm bacakmı ve ne kadar ödüyosun benide bilgilendirirsen sevinirim :) (özelden yazmıştım sana)

canım biraz bilgi verirmisin cilt rengin ve kıl yapın nasıl?tüm bacakmı ve ne kadar ödüyosun benide bilgilendirirsen sevinirim :) (özelden yazmıştım sana)

Cilt rengim açık, kıl rengim ne çok koyu nede çok açık orta, tüm bacak yaptırıyorum.5+1 seans , 1 seansı kendileri hediye ediyorlar. Seans ücreti 350 tl.

yanıtın için teşekürlr bnde oraya başlamıştım ama alex yapılıyor bana yarım bacak .şuan bişey söylemek için çok erken ilerleyen seanslarda görücem durumu.

Iyi gunler ben yaptirmistm alsancakta neoderm gul sokakta ve cok memnunum seanslarim bitti gecen yaz ve hala cikmadi tuylerm cok rahat ettim ilgilenirsen tavsiye ederm orda aymila hanim var ben onunla seans aldm hem guler yuzlu hemde kendini rahat hissettiriyor bn cok memnundm :) simdiden hayrli olsn

alsancakta biryere gittim dışardan düzgün biyere benzeyen alexandrite var diye yüz yaptırdım bitcek etcek dediler kuaföre aldırmaya gider gibi lazere gidiyorum her ay sonra eşim sakal üstü için bi arkadaşı gidiyormus bostanlıda EPİDERMİS eve geldi ben lazer yaptırdım diye :) 3. seansına 4 ay sonra gitti baktım bitti onun bende oraya başladım yüzüm bitti tüm vücuta başladım çokta memlunum orda yaptırdığım 10 seansa bedel bir seansı

İzmir de lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Novar klinige epilasyon ve lazer yaptirmak icin gittim. Ilk defa lazer yaptirmis degilim, daha once yurt disinda yaptirmis ve cok memnun kalmistim. Malesef Novar klinikte birakin lazerin amatorce sagliksiz bir sekilde yapilmasini ne bir guleryuz ne bir musteriyi karsilama diye bir durum yok. Oncelikle kapidan giriyorunuz kimse yuzunuze bakmiyor, saniyorsunuz calisan kisiler musteri, sizde parasiyla degilde bedava hizmet alan kisi !! Her muessesede ne olursa olsun hangi sektor olursa olsun musteri velinimettir. Fakat bu is yerinde anlasilan para ve musteriye hic ihtiyaclari kalmamis. Hadi bunlari gecin asil onemli olan saglikli ,guvenli hizmet sunulmamasi.Bu klinikte amator kisilerce cok tehlikeli is yapiliyor.Bir yakinimin kolunu iki kere yaktilar.Yanan diger musterileride duydum, malesef bu gercekleri ancak islem yaptirdiktan sonra ogrendim.Cilt doktoru kontrol etmemis ,yanigin ciddiyeti bilinmiyor.Ileride onemli cilt kanserine goturen sonuclar bile dogurabilir. Benim epilasyonumu yapan Selay isimli calisanlari epilasyon yapmayi bilmiyor,cenemde kil kokunu bulamamasindan ve igneyle deriyi yakmasindan dolayi iz kaldi. Calisanlari (herhalde maliyeti aza indirmek icin)egitimsiz, ezbere is yapan genc deneyimsiz insanlardan secilmis.Epilasyon da lazer de oldukca ciddi ve onemli konular ve Turkiye'de bu hic mi hic ciddiye alinmiyor.Klinige bir hemsire koymak, o muessesede bu is ciddi olarak yapiliyor demek degildir. Bu klinigi Saglik Bakanligi ve ayrica Tuetici haklarina bizzat kendim sikayet edecegim. Sadece diger kisileride uyarmak istegim icin yazdim, sagliklarini tehlikeye atmasinlar.Saygilar.

Cnm bende duymuştum soprano cihazını..gecen yıl soprano xl olan bi klinikten randevu aldım.fiyatı komple 2200 dü 6 seans.seninki sırf bacak 6 seans pahalıya gelmiomu.ikiside soprano aleti

merhabalar.. izmire yaklasık 7-8 ay önce taşındım. hem hiçbir yer bilmemekten hem de kimseyi tanımamaktan ancak burası yardımıyla kendime lazer için yer bulmaya çalıştım. kotu birkaç yere arkadasların önerileri üzerine gittim. daha önce mersinde düzenli gittiğim bir klinik sayesinde nerdeyse bitmiş olan tüylerim izmirde kullandıkları birkac alet nedeniyle daha da kötü hale geldi. Ama en son tesadufen onunden gecerken deneyeyim diyerek girdiğim mediderm polikliniğinden çok memnun kaldım. hem benimle çok güzel ilgilendiler, hem cok detaylı anlattılar. hangi aleti neden kullandıgımızı anlattılar ki daha önceden de lazere gitmiş oldugum bildigim halde beni detaylıca bilgilendirdiler. kullanılan alet alexandrite oldu, cunku azalmış olan tüylerim maalesef son kullanılan birkac alet ve kotu uygulamalar yuzunden tekrar kalınlasmıs ve cogalmıstı. ancak medidermden kullanılan aletten uygulamadan simdilik yani 2aydır cok memnun kaldım. dilerim böyle devam eder. simdilik tavsiye de ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…