- 3 Temmuz 2015
- 2
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi fullofpeace
kızlaaar
Bornovada oturuyorum saç kesimi için Kuaför Önerisine ihtiyacım var. Bornova Çevresinde olursa daha iyi olur. Var mı memnun kaldığınız iyi bi Kuaför falan, bir de fiyatıyla yazarsanız sevinirim:)
Cosmo nerde canım?ben röfle ićin yer arıyorum şöyle turuncu yapmayanından:)) bornova, karşıyaka civarı.Ben İbrahim & İbrahim' e gittim ama memnun kalmadım açıkçası. Saçımı düğün maşası yaptılar ama neyse ki o zaman küçüktüm daha.Yıllardır Cosmo'ya gidiyorum ben. Gayet memnunum. Öneririm büyük bir gönül rahatlığıyla.
Cosmo nerde canım?ben röfle ićin yer arıyorum şöyle turuncu yapmayanından:)) bornova, karşıyaka civarı.
O bölgeyi biliyorum. Teşekkür ederim.Merkezde Dominos Pizza var. Hatta Gürmar falan da yakın. Tam arada kalıyor. Migros'a yürüme mesafesinde ayrıca. :) Tam anlatabildim mi bilmiyorum.
Ben en çok samimi olmalarını beğeniyorum. Saçımı boyatmak istediğimi söyledim ama yaşım daha erken diye kesinlikle boyama falan dediler. Başka kuaförler olsa hemen "Hadi boyayalım." derlerdi.
kızlaaar
Bornovada oturuyorum saç kesimi için Kuaför Önerisine ihtiyacım var. Bornova Çevresinde olursa daha iyi olur. Var mı memnun kaldığınız iyi bi Kuaför falan, bir de fiyatıyla yazarsanız sevinirim:)
merhabalar:
eski bi forum ama bu varken yenisini açmak istemedim.
izmirdeyim ve saçımı kestirmek istiyorum.
önerisi olan varmı?
zor bir model ve bende saç konusunda çok hassasım.
normalde kesime nizama gidiyorum.
bir kerede alemdarı denedim.
key için iyi diyorlar ama bilgim yok...
bu saydıklarımla ilgili yada başka öneri lütfen?