• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir konak diş hastanesinde doktor tavsiyesi kızlaaarrr aciiiill..

minikburun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
81
1
36
İzmir
arkadaşlar çok acil doktor tavsiyesine ihtiyacım var. izmir konak diş hastanesinde doktora giden var mııı?

arkadaşlar çok acil doktor tavsiyesine ihtiyacım var. izmir konak diş hastanesinde doktora giden var mııı?

baya uzun süre olmuş konunu acalı ama orası için kasap gibi doktorlor diyorlar :( bende yeni çektirmek zorunda kaldım 20lik dişimi acım taze :(
karşı yakada demir körü diş hastanesinde çektirdim

banada konak dişden 20lik gömülü dişimle ilgili 13 ağustosa gün verdiler bende o kadar bekleyemeyeceğim karıyaka demirköprüde çektirmeye karar verdim ama kime çektirsem araştırıyorum veben konak da çektirmeyi çok isterdim çünkü orda çene cerrahı çekecek işin uzmanı o yani

baya uzun süre olmuş konunu acalı ama orası için kasap gibi doktorlor diyorlar :( bende yeni çektirmek zorunda kaldım 20lik dişimi acım taze :(
karşı yakada demir körü diş hastanesinde çektirdim

demir köprüde kime çektirmiştiniz dişiniz gömülümüydü doktordan memnun kaldınız mı

Merhaba konu eski fakat sorum yeni :) izmir avrupadent diş polikliniğyle ilgili bilgisi ola varmı

Back