izmir kızları burdamiiiii:)

Hoşgeldiniz hoşgeldiniz :))))))) gebelik varmı anne misiniz anne olmak üzere misiniz yoksaa anne olmayi dusunme asamasindamisiniz :) benim adetime 8 gun var inşallah görmem kırmızilari:cool:

Bende geldimm :)) izmirli degilim ama 9 senedir burdayim..evlenip yerlestim..4,5 yasinda oglum 20 aylik kizim var...insallah sende anne olursun merayecim...

ben karabağlardayım 5 aylık evliyim ama şimdiden bebişimz olsa fena olmaz hani diye düşünüyorum :))) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaaah

Amiiiinn kızlar cok içten amiiiinnn. Bir ara hep birlikte toplansakk bir cafede kahve icsek fena olmaz aslında:)) simdi yeni ev taşıdım isler bitmiyor ama değerlendirelim:)

Amiiiinn kızlar cok içten amiiiinnn. Bir ara hep birlikte toplansakk bir cafede kahve icsek fena olmaz aslında:)) simdi yeni ev taşıdım isler bitmiyor ama değerlendirelim:)

bana uyar :) bulusalım sevınırım butun gun evde oturmaktan sıkıldım.
Buarada Merayecım sen Şirinyerın neresındesın canım ??? ben Natonun karşı sokagındayım.... belkıde karşılaşmışızdır ha nedersın

bende selçukta oturuyorum :KK9:
çok şükür hamileyim rabbim 5 yıldan sonra nasip etti :KK16::KK16:allahım isteyen bekleyen herkeze nasip etsin :KK16:

bende selçukta oturuyorum :KK9:
çok şükür hamileyim rabbim 5 yıldan sonra nasip etti :KK16::KK16:allahım isteyen bekleyen herkeze nasip etsin :KK16:

ayy Ne mutlu sana hasretım RABBIM saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın inşaALLAH.... anlatsana nasıl oldu? 5 yıl dile kolay neler yaptın tedavıler vs vs merak ettım dogrusu benımde 4 yıl oldu nasıl ıstıyorum bır bılsen....sen bızlerı cok ıyı anlarsın oyle degılmı? paylasırmısın bızımle bu süreçleri....

bendenizde çeşmeden katılıyorum aranıza inşallah hepimizin
isteyen herkesin bebişleri biran önce gelir

bu arada kısaca kendimi tanıtıyım
bendeniz 38 yaşında 2 çocuk annesiyim kızım 22 oğlum 14 yaşında ve ben
tekrardan anne olabilmek için yanıp tutuşuyorum ama malesef 17 ay oldu tık yok

X