İZMİR kır düğünleri mekanları kızlar bana yardımcı olun lütfen :)

berraaa

KeLeBeKkk :)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
166
26
68
Nasipse Haziran 2013 de düğünüm var kızlar İZMİR de kır düğünü düşünüyoruz fikirleriniz varsa paylaşırmısınız?

Balçova, İnciraltı,, Narlıdere Güzelbahçe civarında..

Yemekli-Yemeksiz Fiyat, Hizmet ve gidip gördüğünüz düğünler olsun kendi düğününüz olsun deneyiminiz varsa here türlü bilgiyi alabilirim..

Şimdiden çok tşk ettim hepinize

arkadaşım,izmirde okadar çok kır salonu varki....say say bitmez ortalama 5.000 tl den 12.500 tl ye kadar salon var.
ben pınarbaşını biliyorum,ordaki salonlar daha farklı geliyor bana.aşiyan,Beyaz İnci,pınar.beyazincide yeğenim evlendi,çok da nezih bir düğün oldu.fiyatı 20012 de 4.500 tl idi.

Canım şimdiden hayırlı olsun:) Ben 2 gün İnciraltı ve Kaynaklar'daki kır düğünlerini gezdim, vaktim çok az olduğu için her tarafı gezemedim tabi ama genel olarak yemekli beyaz et-alkolsüz menüler 45-50-55 civarı ortalama olarak, tabi aşabilir de. Konsept olarak İnciraltı daha şık geldi bana.Ağustos için Prenses Garden ile anlaştık biz:) Mekan çok hoşuma gitti, yetkililer çok ilgiliydi.Hatta ben ordayken geçen hafta evlenen bir çift geldi fotoğraflarını almak için çok memnun kaldıklarını, çok güzel geçtiğini söyledi. Ben cuma günü 200 kişi ,kişi başı 45 tl den anlaştım. Sitesinde fiyat çizelgesi olması lazım.15 şubattan sonra +15 tl zam gelecek, şu an kampanyada.Düşünürsen geç kalma derim. Bunun dışında Şehri Garden çok güzel ama 70 tl dn başlıyordu yemekli açıkçası fazla geldi bize. Beyaz Ev ve Saklıbahçe ye de bakabilirsin. Bir de aynı sırada Kumsal diye bir yer var yeni açılacak, şu an tadilatta. Oranın işletmecisi de epey deneyimli, ben orayı da beğendim ( gerçi geçmiş düğünlerin fotolarını görme gibi bi şansımız olmadığından soru işaretlerim de vardı) günü uymuyordu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…