Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin Tacıizmir karşıyakada gelin başı yapan kuaför?
güzel bi konuya değinmişsin arkadaşım izmirde kuaför tavsiyeleri var ama genelde hep karşı taraftan tavsiyeler var yada bornovadan karşıyaka tarafında bilenler varsa paylaşsın lütfen ..
güzel bi konuya değinmişsin arkadaşım izmirde kuaför tavsiyeleri var ama genelde hep karşı taraftan tavsiyeler var yada bornovadan karşıyaka tarafında bilenler varsa paylaşsın lütfen ..
kkimse cevap vermemiş ya:) neyse ben bi kuaför biliyorum nişanımda oraya gttim çok beğendim herkeste memnun kalmıştı.cocosh diye bi kuaför yeni girnede.sen nerde oturuyosun cnım ve bulbildin mi?
canım ne yazıkki düzenli bi kuaförüm yok ama kskda girnede migros varya o sokakta pozitif diye bi kuaför var benim arkadaşım tavsiye etti henüz gitmedim ama taa hataydan geliyolarmış oraya çok profesyonellermiş gidip denemek lazım ...
canım ne yazıkki düzenli bi kuaförüm yok ama kskda girnede migros varya o sokakta pozitif diye bi kuaför var benim arkadaşım tavsiye etti henüz gitmedim ama taa hataydan geliyolarmış oraya çok profesyonellermiş gidip denemek lazım ...
banada bir tavsiyeniz olur mu acaba bu kuaförlerin dışında? bende izmir kskda kuaför arıorum gelin başı için..ankarada oturduğum içinde gezip bakma gibi bir şansım yok=( yardımcı olursanız çok sevinirim...