• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka'da Çocuk bakıcısı arıyorum!

luckyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
10
0
86
44
İzmir
Arkadaşlar selammm
25-40 yaşları arasında tercihen çocuk gelişimi mezunu, sigara içmeyen, ev işlerine yardımcı, h.içi ve cumartesi 08-00-18.00arası çalışabilecek, yakınlarda ikamet eden(veya tek vesait)çocukları çok seven ve kolay iletişim kurabilen, dürüst, daha önce çocuk bakmış ve referans verebilecek çocuk bakıcı arıyoruz.(oğlum 3yaşında)
Mavişehirde oturuyoruz,tek vesait gidip gelecek,yakınlarda oturan,güvenilir birisine ihtiyacımız var.Tanıdıklarınız varsa yönlendirebilirsiniz.Çünkü 1haftaya kadar gerekli. XXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,ben çocuk bakıcılığı işiyle ılgılenıyorum.daha once çocuk bakıcılığı deneyımım yok.fakat 9 yeğenım var ve çocuklarla ilgilenmeyı çok sevıyor ve çocuk gelışıyle ılgılenmek ıstıyorum. 1 yıl garsonluk yaptım son altı ayda askerı kampta general sorumlusu v.i.p garson olarak çalıştım.sızde uygun gorursenız goruşmek ısterım.iyi günler diliyorum.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben Belgin Kavaklı,1970 doğumlu tic.lisesi mezunuyum. 21 yaşında bir oğlum var Ege Ünüversitesinde okuyor.
Evka-3 te Özel Ege Lisesi'nin karşısında kirada oturuyorum ve bekarım.Çocukları çok seviyorum ve iki yıl tecrübem vardır.
Uygun görürseniz yüzyüze görüşmek isterim.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

merhaba ben 26 yasında bır cocuk annesıyım kızım 3,yasında evka 5 çiglide oturuyorum bende evde cocuk bakıcılıgı arıyorum cocum oldundan dolayı benım tek tecrubem evladım ve vıcdanımdır baskada bırsey dıyemem size eyer ılgılenmek ıster ve gorusmek ıster gercekten merhametlı sevgı dolu gonul rahatlıgıyla yavrunuza baktırmak ıstersenız aramanızı arz ederım XXXXXXXXXXXXXXXX

Back