• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka Medical Park Hastanesinde veya İzmir Konak Hayat Hastanesinde Doğum Yapanlar

oasis06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
21
1
18
Herkese Merhaba;

Şuan itibariyle 15 haftalık gebeyim.:KK46::nazar: İzmirde ikamet ediyorum. Haliyle doğum yapmak için hastane araştırması içerisindeyim. :) Ancak internette pek aradığımı bulamadım. Bu yüzden bu konuyu açma gereksinimi duydum. Yakın zamanda Medical park hastanesinde veya Hayat hastanesinde doğum yapan arkadaşımız oldu mu ? Her iki hastanenin hijyen durumu, hastayla ilgi alakası ve doğum ücretleri hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ediyorum. (Bu arada ben kontrollerimi Kordon kadın doğum hastanesinde Dr. Mete Tarcan'a yaptırıyorum bilginize ) :KK46:

benimde medicalde olucak nasipse dogumum, simdiye kadar olanlar cok memnun. hastane cok konforlu ve temiz.

Medical Park İzmirde doğum yapan ve memnun kalanlar neler yaşadınız paylaşırmısınız?

Özel düşünüyorsanız eğer Kent hastanesini tavsiye ederim.Ben de orada düşünüyorum nasipse.Yakın akrabalarım hep orada yaptı doğumunu, çok temiz bir hastane ayrıca çalışanlar güleryüzlü.Hastanın rahatlığı hep ön planda.Bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Bir arkadaşım 2013 yılında Hayat hastanesinde sezeryan oldu. Ameliyatta enfeksiyon kapmış. 20 gün Tepecik hastanesinde yattı, sezeryan yerini açık bırakıp iltihabı akıttılar filan. Bebeği de yanına aldı emzirmek için. Çok zor bir süreç geçirdi. Başkalarından daha duymuştum Hayat hast. çok temiz olmadığını. Daha 2 ay önce de bir arkadaşım Medical Park İzmir hast. sezeryan oldu. çok memnun kaldı. Hastane çok konforlu ve görevliler cok ilgili. Doktoru Çiğdem Hanım.

Merhaba bende aralik ayinda dogum yapicam simdilik medical parka gidiyorum.dogum ucretleri hakkinda bilginiz varmi herkes farkli bir sey soyluyor

Merhaba bende aralik ayinda dogum yapicam simdilik medical parka gidiyorum.dogum ucretleri hakkinda bilginiz varmi herkes farkli bir sey soyluyor
Öncelikle sağlıkla Bebeğini kucağına alırsın inşallah..ben doğum fiyatlarını bilmiyorum ama hangi doktora gidiyorsun canım onu soracaktım

Öncelikle sağlıkla Bebeğini kucağına alırsın inşallah..ben doğum fiyatlarını bilmiyorum ama hangi doktora gidiyorsun canım onu soracaktım
Ben cigdem hanima gidiyorum gormemisim bu msji uzgunum.dogum icin fiyatta aldim 3550 tl fotograf susleme filan dahil..cok ta memnunum doktorumdan merveye gitmistim ilk korkunctu hem ilgisiz hem suratsiz

Ben cigdem hanima gidiyorum gormemisim bu msji uzgunum.dogum icin fiyatta aldim 3550 tl fotograf susleme filan dahil..cok ta memnunum doktorumdan merveye gitmistim ilk korkunctu hem ilgisiz hem suratsiz
Ben Merve'ye gidiyordum klomen tedavisine başladık 1 ay yumurta takibi falan yaptı ama bana da ilgisiz geldi..bi ara Çiğdem hanım Merve yok diye yumurta takibimi Yaptı bana da çok ılımlı geldi çok güleryüzlü

Ben Merve'ye gidiyordum klomen tedavisine başladık 1 ay yumurta takibi falan yaptı ama bana da ilgisiz geldi..bi ara Çiğdem hanım Merve yok diye yumurta takibimi Yaptı bana da çok ılımlı geldi çok güleryüzlü
Tedavin basarili gecer umarim bir an once istedigin sonucu alirsin.istedigin zamanda doktorunu degistirebilirsin bedava degil sonucta.bende ilk gittigimde merve hanim su bu testeleri yaptirdi sonuclar bunlar filan diye gosterdim mervenin hastasisiniz yani dedi hayir artik onunla devam etmiycem dedim anladim dedi bir dahada konusu acilmadi

Tedavin basarili gecer umarim bir an once istedigin sonucu alirsin.istedigin zamanda doktorunu degistirebilirsin bedava degil sonucta.bende ilk gittigimde merve hanim su bu testeleri yaptirdi sonuclar bunlar filan diye gosterdim mervenin hastasisiniz yani dedi hayir artik onunla devam etmiycem dedim anladim dedi bir dahada konusu acilmadi
Ben bi haziranda birde Eylül'de gittim ikisi de olmadı..bende artık akışına bıraktım ..ilerde medicale gider miyim bilmiyorum çünkü bana çok uzak bucada oturuyorum..inşallah sağsalim Bebeğini kucağına alırsın doğumun kolay geçer:KK200:

Back