• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka da temizlik için yardımcı

DygEge

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
7.619
185
698
Merhaba,İzmir Karşıyaka Yalı Mah. semtinde bulunan evime hafta da bir gün pazartesi tercihim sabah saat 10.00 da gelecek ve akşam saat 17.30 gibi gidecek yardımcı arıyorum...Her hafta düzenli aldığım için ağır iş yapmayacak...Sabah öğlene kadar ütü sonrasında her hafta farklı şeyler yapacak tek bir güne herşeyi sığdırsın istemiyorum kaldı ki zaten 7.5 saat kalacak bir tam mesai gibi değil...Evim 3+1 fakat bir oda boş sadece ütü ve çamaşır seriliyor..Bu yüzden çok yoğun bir iş temposu olmayacak...Haftalık ücret 80 lira vereceğim...Aylık toplu olarakta verebilirim..Karşı karşıya geldiğimizde memnuniyet oluşursa zaten altında kalmam rakamda oynama yapabilirim...En önemlisi iyi niyet ve güven zaten gerisi bir şekilde çözülür...İlgilenenler telefon numarasını yazarsa iletişim kurabiliriz..Teşekkürler...

Aradığım yardımcıyı buldum ilgilenenlere çok teşekkür ederim:KK54::KK54:

Selamlar, bulduğunu yardımcı hanımefendiden memnun kaldınız mı acaba? Bize de lazım eğer memnun iseniz bizede tavsiye eder misiniz?

Back