Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları İZMIR KARŞIYAKA DA KREŞ ÖNERİSİ OLAN VAR MI

mewsimbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
4
1
39
3 buçuk yaşında kızım var karşıyaka da ikamet ediyorum. 2 aya yakındır kreş araştırıyorum ancak mutlaka bir eksik buluyorum.
Ya hijyeni kötü
Ya deneyimsiz öğretmenler
Ya yemekleri berbat
Ya da cinse eğitim açısından çok rahatlar
En sonun da karar verip sevgi dünyasına yazdırdım.
Eğitimlerini herseylerini çok beğendim ancak , kızımı götürdüğüm ilk gün problem yaşadım. Kızların ve erkeklerin tuvaletleri ayrı olmasına rağmen, öğle yemeği sorasın da tuvalet sırasına giren 6 yaş sınıfından 2 erkek çocuk tuvaletini yaparken, öğretmen kapıyı sonuna kadar açıp , kapının önünde de 8 tane kızlı erkekli öğrenci diğer 2 erkek çocuğunu tuvaletini yaparken, pantolonları toplarken alanın izlediler. Bu konuda hemen müdüre hanıma bilgi verip bunları görmüyor musunuz dediğim de bana biz burada ayıp ve yasakları ogretmeiyoruz dediler. Biz de çocuklarımıza ogretmeiyoruz ancak cinse kimlik gelişimleri 3 yaşında başlamış oluyor. 6 yaş birbirlerini görmeleri için uygun bir yaş değil dediğimde ise , Avrupa da böyle bizi. Psikologumuz bu şekilde söylüyor gibi savunma yaptılar. Sonrasın da ertesi gün de eşimi arayıp kaydınızı aldirabilirsiniz demişler. Yeniliklere ve fikirlere açık olmadıkları gibi eski ve köklü bir okul olmasına rağmen beklemediğim tavırlar sergilediler.
İyi bir kreş bilen varsa yardımcıolursanız sevinirim.

X