Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir Karşıyaka da güvenilir Kreş arıyorum !!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

glmoz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
1
0
39
Arkadaşlar merhabalar

İzmir Karşıyakaya yeni taşındım ,, İstanbulda yaşıyordum .. İzmiri bilmiyorum ve 27 aylık oğluma güvenilir bir kreş bulmalıyım .. Henüz konuşmayı öğrenemediği için Pedagog tavsiye etti ,, akranlarıyla vakit geçirmesinin faydasını görüceğimizi düşünüyorum ..

Sizlerden ricam güvenilir iyi bir kreş tavsiye etmeniz .. Günde 3 - 4 saat diliminde yollıcam ..

Dönüşlerinizi bekliyorum .. Çok çok teşekkürlet ..

Arkadaşlar merhabalar

İzmir Karşıyakaya yeni taşındım ,, İstanbulda yaşıyordum .. İzmiri bilmiyorum ve 27 aylık oğluma güvenilir bir kreş bulmalıyım .. Henüz konuşmayı öğrenemediği için Pedagog tavsiye etti ,, akranlarıyla vakit geçirmesinin faydasını görüceğimizi düşünüyorum ..

Sizlerden ricam güvenilir iyi bir kreş tavsiye etmeniz .. Günde 3 - 4 saat diliminde yollıcam ..

Dönüşlerinizi bekliyorum .. Çok çok teşekkürlet ..
Merhaba Glmoz,
bende karşıyakada oturuyorum ondan sana cevap yazmak istedim. bende yakın bir kreşe göndermek istedim kızımı ama yakınımda içime sinen bir kreş bulamadım açıkçası, bir akrabamız alsancakta minikolojiyi önerdi öğretmenler çok iyi okullardan mezun,çok güzel ilgi ve alaka var dedi.bende onun tavsiyesiyle gidip görüştüm açıkçası hayran kaldım.biraz daha erken kalkıyorum kızımı bırakmak için ama değiyor hepsine çünkü kızımda okadar güzel değişim ve gelişmeler görüyorumki , heşeyden önemlisi daha mutlu bir çocuk oldu.eşimle bizde inanılmaz mutluyuz bu duruma tabiii.sana da öneririm çünkü İzmir'de tek böyle bir kurum.

X