Kalıcı Makyaj Uygulamaları İzmir kalici makyaj,kaş konturu (resimli)

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.558
297
Bircok yerden fiyat aldim 500-1000tlden asagi yapmiyorlar .uygun fiyata kaliteli hizmet almak cok mu zor ?diye arastirmaya basladim .
Bir bayanla tanistim fiyatlar cok makul ve iscilik gercekten cok iyi ,sekillendirme cok iyi. hatta 1 yil garanti veriyor . renkte degisme vs olursa ucretsiz yeniliyor. Birde ucretsiz danisma hatti var gercekten prof calisiyor
Bunu gibi yapan yerleri paylasirsak birbirimize faydali ve guzel paylasimlar saglariz.birde siz bakin nasil olmus ?

Eklentiler

• 402a02d2-fe33-43ff-923e-9e7f93c8c079.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 1.358
Son düzenleyen: Moderatör:
İzmir Bostanlı Yasemin Bedir Beuty Estetik Yasminin hanım bence kesinlikle bir gidin derim ben çok memnun kaldım benim için çok önemliydi çok fazla araştırma yaptım ama iyi bir kişiye denk geldm bir arayın derim

Bende izmir Bostanlı Yasemin Bedir Beuty Estetik Yasemin hanım yaptı çok memnun kaldım gerçekten işin ehli diyebilirim

Ben hiç beğenemedim malesef.
hiç doğal durmuyor.
kaş farıyla doldurmayı tercih ederim.

Çok pişmanım, en iyi yerde bile yaptirmayin, Torbalı Yeşilçam mahvetti kaslarimi, offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…