• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Kadomer Hakkında bilgi

ozgun2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
118
0
96
İzmir
kızlar merhaba,
izmir'de kadomer diye bir merkez var. Hüsnü Çağlar sanırım doktorlarından biri. 3 doktoru var diye biliyorum . bu konuda bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim. İzmirde doktor aranan diğer mesajları da inceledim ama kadomerden bahseden çıkmadı.
cevaplarınızı bekliyorum. :uhm:

cnm ben hüsnü bey e 5 ay gittim gerçekten çok ii bir dr. prof. olmasının yanında çok da ilgileniyor...bir bayan ve bir de erkek dr. daha var orda ....ben doğumu manisa da yapacağım için 5. aydan sonra burda bir dr.a devam ettimmm...hüsnü beyi tavsiye ederim...doğum için de seni yönlendirir bi iki hastaneye...ayrıca bebeğinin 4 boyutlu ultrason cd. görüntülerini de veriyorlar...bunlar güzel hatıralar olarak kalıyor..muayene ücreti de 120 ytl ydi en son ben şubatta gitmiştim....

cnm ben hüsnü bey e 5 ay gittim gerçekten çok ii bir dr. prof. olmasının yanında çok da ilgileniyor...bir bayan ve bir de erkek dr. daha var orda ....ben doğumu manisa da yapacağım için 5. aydan sonra burda bir dr.a devam ettimmm...hüsnü beyi tavsiye ederim...doğum için de seni yönlendirir bi iki hastaneye...ayrıca bebeğinin 4 boyutlu ultrason cd. görüntülerini de veriyorlar...bunlar güzel hatıralar olarak kalıyor..muayene ücreti de 120 ytl ydi en son ben şubatta gitmiştim....

Teşekkür ederim u2rem...ben de ona gitmeyi düşünüyorum ama önce hamiş kalmak lazım :) hala 120 ytl imiş...tekrar teşekkürler..

evet kadomer i biliyorum,ve 9haftalık gebeyim,oraya gidiyorum,çok temiz ve güzel biryer,sühandan cebeci ye görünüyorum,tavsiye ederim

bende kadomere gitmeyi düşünüyorum yada çınarlı bu konuda çok titizim hijyen çok önemli benim için birde doktorların ilgisi giden arkadaslar yazarlarsa sevinirim bilgilerini??

ben iki doğumumu da kadomerden dr hatice hanımla birlikte yaptım. kendisinden her zaman çok memnun kaldım. bir kere o kadar sevecen ve insanı rahatlatıyorki, sanki bir yakınınıza derdinizi anlatıyor gibi hissediyorsunuz. kullandıkları aletlerin son moda olması ve temizliği de çok önem vermeleri beni çok memnun etmişti. dr hatice hanım izmirde bir numara. herkese tavsiye ederim.

Back