- 13 Aralık 2015
- 1.424
- 1.366
- 133
- 30
- Konu Sahibi Madame butterfly
-
Merhabalar hayırlı olsun bende tüp bebek tedavisi görüyorum kaçıncı gün embriyo ve kalitesi ne idi acabaMerhaba kızlar tüp bebek ile gebe kaldım İzmir’de kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve doktorun ya da hastanenin eve yakın olması gerekiyor mu?
Bir de ne sıklıkla muayeneye gidiliyor ?
5.gün 4bcMerhabalar hayırlı olsun bende tüp bebek tedavisi görüyorum kaçıncı gün embriyo ve kalitesi ne idi acaba
Benimde 5. Gün 4 bc dondurulmuş embriyom var umut oldunuz bana da çok sevindim5.gün 4bc
İnşallah size de nasip olurBenimde 5. Gün 4 bc dondurulmuş embriyom var umut oldunuz bana da çok sevindim
Ayy inşallah hayırlısı ve sağlıklısıyla umarım bir gün bende buraya yazabilirim gebeyim diyeİnşallah size de nasip olur
Amin inşallahİnşallah size de nasip olur
İzmir medicalpoint Funda gödeAmin inşallahnerede tedavi gördünüz
Anladım teşekkür ediyorumİzmir medicalpoint Funda göde
Hayırlı olsun İzmir ekol Gürsoy pala cok iyi bı doktor kendisiMerhaba kızlar tüp bebek ile gebe kaldım İzmir’de kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve doktorun ya da hastanenin eve yakın olması gerekiyor mu?
volkan emirdar.Merhaba kızlar tüp bebek ile gebe kaldım İzmir’de kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve doktorun ya da hastanenin eve yakın olması gerekiyor mu?
volkan daha önce Funda ile beraber medicalpointteydi zaten. volkanın titizliği olmasa kızım hayatta olmayabilirdivolkan emirdar.
Merhaba. İyi bir doktor bulabildinizmi bende 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktor arayışındayımMerhaba kızlar tüp bebek ile gebe kaldım İzmir’de kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve doktorun ya da hastanenin eve yakın olması gerekiyor mu?
Birkaç seçenek buldum ama henüz karar veremedimMerhaba. İyi bir doktor bulabildinizmi bende 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktor arayışındayım
Merhaba şu an ben de tedaviye çatlatma iğnesi ile başladim da. Funda hanımı öneren oldu tüp bebekte iyi olduğunu duydum. Toplam ne kadar tuttu acaba ücreti. Umarım en yakın zamanda bebisinize kavuşursunuzİzmir medicalpoint Funda göde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?