• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir iğneli epilasyon yardım

pembeask26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
6
0
86
31
Merhabalar İzmir’de yüz için iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı çok ince tüylere ben Ankara’da yaptırdım bitmek üzere ince tüylerime varana kadar aldırdım yüzüm için ama İzmir’e tayinim çıktı Ankara’ya gidip gelme durumum olmaz maalesef İzmir’de yüz için ince tüylere gidip memnun kalan varsa yardımcı olabilirmi herkes inceleri almıyor çok tedirginim

Merhaba bayadir siteye giremiyordum ben izmirde hatayda ilayda guzelle ajda hanima gittim yuzum icin sadece cene ve boyun bolgemde vardi kurtuldum 6 ay sonunda şuan da yaz basindan beri gitmiyorum bittk cunku. Halen gitmediyseniz orayi tavsiye ederim sevgiler.

Merhabalar İzmir’de yüz için iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı çok ince tüylere ben Ankara’da yaptırdım bitmek üzere ince tüylerime varana kadar aldırdım yüzüm için ama İzmir’e tayinim çıktı Ankara’ya gidip gelme durumum olmaz maalesef İzmir’de yüz için ince tüylere gidip memnun kalan varsa yardımcı olabilirmi herkes inceleri almıyor çok tedirginim
Merhabalar bende birkaç seanstır İzmir Üçyolda İlayda Güzellik Salonuna gidiyorum şimdilik kolumu yaptırıyorum ve oldukça güzel sonuçları almaya başladım annemde burasının 22 yıllık müşterisi tüm vücudunu yaptırdı ve çok iyi bir sonuç aldı fiyatları oldukça uygun güvenilir ve temiz çalışılıyor önerimdir ayrıca İnstagram hesapları var oradan da onlara ulaşabilirsiniz ismi ilaydaguzelliksalonuu

Merhaba ben de ilayda güzellik salonundan memnun kalanlardanım. Benim özellikle favori bölgesindeki tüylerim ince ve zor tüylerdi dikkat gerektiriyordu herkes yapamazdı bu işlemi. Ajda hanım ve gül hanım çok ilgilendiler detaylı çalıştılar gerçekten onları bulduğum için şanslıyım. Fiyat olarak da diğer yerlere göre uygun.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Back