- 4 Haziran 2020
- 479
- 427
-
- Konu Sahibi Evhamli123
Novar poliklinik var istersen bir görüş derim baya met ediyorlar hem çalışanlar hemşire falanmisMerhaba herkese iyi akşamlar dilerim. Izmır de lazer epilasyon yapılan düzgün bir yer arıyorum. Tüm vücut gideceğim. Göbek ve bel için iğneli düşünüyorum. Her sorduğum yer buz lazerle yapıldığını söylüyor. Bundan yıllar önce gitmiştim. Koltuk altı ve bikini bölgesi için. Koltuk altında çok az kaldı. Bikini bölgesinin de sadece üst tarafların belli yerleri döküldü.Özel klinik düşünüyorum. Mayasente olabilir ama pek emin değilim. Muallakta kaldim. Gittiğiniz memnum kaldığınız bir yer var mı ?
Bende novar poliklinikde başladımTeşekkür ederim başka bir yere başladım artık :)
Sen nereye başladın acaba İzmir içi mi birdeInşallah:)
Komple mi gidiyorsunuz fiyat nedirBende novar poliklinikde başladımdaha bugün inşallah iyi gider herkes memnun
Novar berbatttt resmen çoğaltıyor 3 kişibaşlamıştık paramız çöp oldu. Karşıyaka’da fi güzellik 3 seans girdim sonra hamile kaldım 8 aydır hiç çıkmadı cihaz alexandrite galibaKomple mi gidiyorsunuz fiyat nedir
Merhaba memnun musunuz acaba nutradan ? Ben de başlamayı düşünüyorumNutra system e başladım ben alsancaktaki şubesine. 2 gün sonra randevum var. :)
Merhaba. Evet memnunum gayet ilgililer. 3 seansim kaldı umarım biter %90. Azalmalar oldu. Bitişini de görürüm inşallah:)Merhaba memnun musunuz acaba nutradan ? Ben de başlamayı düşünüyorum
Merhaba heradermada kime yaptırmıştınız ben de heradermada lazer epilasyona başlayacağımMerhaba para sorun olmayacaksa hera derma olabilir 5 sene önce gidp koltukaltınsa iyi sonuç aldım bir arkadaşımda novara gidiyor bende oandemi öncesi balcovafa basladım bacakta güzel sonuç aldım 5 seansta fakat genital öyle deil. Tekrardan maddi olarak durumum iyi olursa heraderma düşünüyorum
Merhaba isim klarak bilemiyroum cihazlar aynı zaten. Son seansımda diode yapıldı 15 gün oldu çok dökülme yok 20 günden sonra demişlerdi. Şu zamana kadar memnundum ama son seansta neden öyle oldu anlaamdım. Ayrıca fiyatları da baya pahalı bildiğiniz üzeeMerhaba heradermada kime yaptırmıştınız ben de heradermada lazer epilasyona başlayacağım
Ben de bir ay içinde başlayacağım umarım memnun kalırım sağolunMerhaba isim klarak bilemiyroum cihazlar aynı zaten. Son seansımda diode yapıldı 15 gün oldu çok dökülme yok 20 günden sonra demişlerdi. Şu zamana kadar memnundum ama son seansta neden öyle oldu anlaamdım. Ayrıca fiyatları da baya pahalı bildiğiniz üzee
Merhaba perşembe günü gittim özel bölge önlü arkalı olarak alexandrite koltuk altı da alexandrite tüm bacak diode yapıldı nedense baştan savma yaptılar gibi geldi özel bölge 5 dakika sürdü ya da sürmedi bacaklarda aynen o şekilde sizde de böyle kısa mı sürüyorMerhaba isim klarak bilemiyroum cihazlar aynı zaten. Son seansımda diode yapıldı 15 gün oldu çok dökülme yok 20 günden sonra demişlerdi. Şu zamana kadar memnundum ama son seansta neden öyle oldu anlaamdım. Ayrıca fiyatları da baya pahalı bildiğiniz üzee
Merhaba uzerinden epey vakit gecmis sizin tuyler bittimi acaba nutradaMerhaba memnun musunuz acaba nutradan ? Ben de başlamayı düşünüyorum