Cascade_ .... Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 25.174 43.525 528 22 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi maldelmor #21 aslidrmz .!.: Canm benim de film cektrmem lazm ama sada hastanesinde yapıyorlarmıs bana en yakın o.yarn bide çiğli egitin hastanesini arayıp sorucam.2014 kasımda cekildm 3 ay sonra hamile kaldm.simdi 2.istyorz 1 senedr olmuyo tekrar film istedi dr :-( Genişletmek için tıkla... Merhaba Ben de yeni öektirdim ama tüpler açık Yapışıl da diil Yararı olmaz sanırım Tıkalı olanlara oluyormuş ??
aslidrmz .!.: Canm benim de film cektrmem lazm ama sada hastanesinde yapıyorlarmıs bana en yakın o.yarn bide çiğli egitin hastanesini arayıp sorucam.2014 kasımda cekildm 3 ay sonra hamile kaldm.simdi 2.istyorz 1 senedr olmuyo tekrar film istedi dr :-( Genişletmek için tıkla... Merhaba Ben de yeni öektirdim ama tüpler açık Yapışıl da diil Yararı olmaz sanırım Tıkalı olanlara oluyormuş ??
Cascade_ .... Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 25.174 43.525 528 22 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi maldelmor #22 İzmir’de tedavi için tavsiyeniz var mı bana Devlet hastanesinde doktor
aslidrmz Bebegimm Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2014 497 250 103 26 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi maldelmor #23 Ben sada hastanesınde anestezili cektrdm.canm acık cıkması bişey yokmus demk degl.geciş varsa cok iyi remizlemiştr kanalları 6 ay sansın cok yuksek
Ben sada hastanesınde anestezili cektrdm.canm acık cıkması bişey yokmus demk degl.geciş varsa cok iyi remizlemiştr kanalları 6 ay sansın cok yuksek
Cascade_ .... Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 25.174 43.525 528 3 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi maldelmor #24 aslidrmz .!.: Ben sada hastanesınde anestezili cektrdm.canm acık cıkması bişey yokmus demk degl.geciş varsa cok iyi remizlemiştr kanalları 6 ay sansın cok yuksek Genişletmek için tıkla... Teşekkrürler Peki İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba
aslidrmz .!.: Ben sada hastanesınde anestezili cektrdm.canm acık cıkması bişey yokmus demk degl.geciş varsa cok iyi remizlemiştr kanalları 6 ay sansın cok yuksek Genişletmek için tıkla... Teşekkrürler Peki İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba
maldelmor Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2018 3.264 2.377 83 36 3 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi maldelmor #25 Cascade_ .!.: Teşekkrürler Peki İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba Genişletmek için tıkla... dokuz eylül ünv. araştırabilirsin
Cascade_ .!.: Teşekkrürler Peki İzmir’de devlet hastanesinde bebek için tedavi görüp memnun kalınan doktor bilginiz var mı acaba Genişletmek için tıkla... dokuz eylül ünv. araştırabilirsin