Gebeliğe Hazırlık izmir hsg filmi cektiren varmi lutfen cevapppl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benim de film cektrmem lazm ama sada hastanesinde yapıyorlarmıs bana en yakın o.yarn bide çiğli egitin hastanesini arayıp sorucam.2014 kasımda cekildm 3 ay sonra hamile kaldm.simdi 2.istyorz 1 senedr olmuyo tekrar film istedi dr :-(

Sada hast.de anestezili 600 tl dediler.sen arastirdn mi hastane yada hangisine gidiyorsn.

Canm benim de film cektrmem lazm ama sada hastanesinde yapıyorlarmıs bana en yakın o.yarn bide çiğli egitin hastanesini arayıp sorucam.2014 kasımda cekildm 3 ay sonra hamile kaldm.simdi 2.istyorz 1 senedr olmuyo tekrar film istedi dr :-(
Canm bende izmirdeyim ve 5 ay önce ızmır menemen özel yasamsaglik ta aynı gün cekildim

tesadüf mü bu acaba bende üç ay sonra hamile kaldım ama aşılamada yapılmıştı.
hgs çekilince ardından hamile kalınıyor olayı çok yanlış dedi doktorum.
hiç hamile kalmamış olanlar yüzde10 sans verir dedi...

tesadüf mü bu acaba bende üç ay sonra hamile kaldım ama aşılamada yapılmıştı.
hgs çekilince ardından hamile kalınıyor olayı çok yanlış dedi doktorum.
hiç hamile kalmamış olanlar yüzde10 sans verir dedi...
doktor banada hemen hamile kalabilirsin dedi. hsg cektirirsem

Evet zaten ona göre narkoz veriyolar ama tabi sabah erken ac gitmen lazım gecede birşey yeme kesinlikle şu dahi içme kendine geliyosun 1 saate tamamen syilman 2 3 saati buluyor ama yanında birinin olması lazim çünkü ilk çıkarken baya baş dönmesi yasiyosun

Evet zaten ona göre narkoz veriyolar ama tabi sabah erken ac gitmen lazım gecede birşey yeme kesinlikle şu dahi içme kendine geliyosun 1 saate tamamen syilman 2 3 saati buluyor ama yanında birinin olması lazim çünkü ilk çıkarken baya baş dönmesi yasiyosun
sizin varmi bebisiniz tedavimi goruyorsunuz yada

Neden devlette denemiyorsunuz. İnfertilite polikliniğine gidin Ege üni yada Ege doğumevi.
ilk film icin 2014de ege ye gitmıstm.cihaz arızalı dediler ne zman yapılacagı belli deglms.bende tepecık hastanesine gittm sükür okdr ugrasmadm.anestezi almadan cekildm cokda agrım olmadı.simdi çiğli bölge ye gıdıcem orda cekiyorlarsa daha yakın bana.

Back