ilk bi hafta zor oldu dediniz ya uzayınca naptınız kısaltma yaptınız mı yoksa uzamas mı bekleniyor
son sorum pekı ikinci seansta fark oldu mu. cumartyesi günü ilk seansa başlıcam. ikinci seans bi ay sonra olcak. hemn bi hafta sonra erkek arkdsım gelcek. o yüzden belli olur mu diye korkuyom.
çok tşekkür ederim. cumartesi gitcem bi sorun çıkmaz umarım. güneş koruyucu kullanmam gerektiğini tavsiye eden kişi sölemişti. ama makineyi bilmiyorum. sizin makineyi sorayım. inş bende memnun kalırım
peki sız bütün yüzünüze mi yaptırıyorsunuz. lazer yüze yaptırmayın çoğaltıyor diyolar. ondan da korkuyorum açıkçası. benim çene problemim var ve cidden artık psikolojmi bozuyor. herkes çeneme bakıyomus gibi geliyor. bide güneş koruyucu olarak ne kullanıyosunuz. kapatıcı gibi olan güneş kremi kullananlar varmış. sizinki nasıl. ne önerirsiniz
gerçekten çok teşekkür ederim, bakalım yarın görüşmeye gitcem ne olcak ne bitcek. uzattım kılları. cilt yapısı kıl yapısına bakılcakmış. inş atışta yaparlar. cünkü bi hafta daha bunlarla dolaşmak istemiyorum. en azından atış yapılınca dökülcek diye bilcem.
inş dökülür:) semsert cıkıolar ya. kısaltmakda istemiom ama kısaltmaya mecbur kalcam gibi böle dolaşılmaz ki
kusura bakmayın ne zmandır foruma uğrayamadım. iş fazlaydı çok yorgun geliyodum erkenden uyku basıdu ya:) 10 günde döküldü. bi kaç tane dökülmeyen var ama. perşembe günü kontrolü var, dökülmeyenlerede ozamn atış yapcaklar. ama gerçekten çok rahatım . insanların yüzüne bakmaya çekiniodum. ama şimdilik hiç bi sorunum yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?