Hamile oldugumu ögrendiğimden beri hastane arayışı içindeyim, hayat hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir hastane yada İzmirde önerebileceğiniz başka bir hastane varmı? lütfen yardım edin.
Hamile oldugumu ögrendiğimden beri hastane arayışı içindeyim, hayat hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir hastane yada İzmirde önerebileceğiniz başka bir hastane varmı? lütfen yardım edin.
canım benimde bu hastane konusunda yardıma çok ihtiyacım var
biraz araştırdım çınarlı ve karataşı çok metetdiler ama bilmiyorum
aslında insanın güçü olcak karşıyaka medipoldü galiba çok güzel bi hastane ama bilemedim
çınarlıya kendi doktorunu götürüyorsun zaten otel gibi orası ama pahalı bayağı , şifada rahat diye duydum ama bakalım karar veremiyorum, hayat hastanesi yıllardır var oyüzden güven verşyor ama yorumlara baktım hijyen acısından son zamanlarda pek ii değilmiş.
Kızlar ben 6 sene once orda dogum yaptım esat bekoglu dıye bı doktor vardı cok memnun kaldım sımdı 2 cı gebelıgım ama hamılelıgım bıraz rısklı oldugundan buca ssk ya gıdıyorum orda dogum yapmayı dusunuyorum kısmetse eskı ama ıyı bır hastane ben cok memnun kalmıstım eger kızımı dogurtturan doktor orda olsaydı tekrar ona gıderdım ama yokmus malesef
merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce tepecikde dogum yaptım gayet memnun kaldım doktorlar ebeler cok iyi davranıyorlar artık eskisi gibi degil bence özellere boşuna para vermeye gerek yok .. çünkü özel bir hastane örnegin günde 10 doğum yaptırıyorsa tepecikte 100 doğum oluyor allah korusun bir sorun olsa onlarında yönlendirecegi yer yine orası . hersey cok güzel ve temiz tavsiye ederimm
canım bende hayat hasatnesine gidiyorum 10 hafta kaldı dogumuma sigortayla anlasmalı çokta memnunum ilk yalçın beye gidiyordum çevremdeki herkes murat beyi tavsıye ettı ettıklerı kadar varmış şimdilik çok memnunum murat beyı cok araşttırdım hiç olumsuz bı yorum almadım facedende girip yorumlara baka bilirsin fiyat olarakta uygun 314 liraydı yanlış hatırlamıyosam...
bundan 2 yıl önce hayat hastanesinde yengem doğum yaptı hastanede ilgi az hijyen sıfır açıkcası hiç memnun kalmadılar...
bende 32 haftalık hamileyim ve özel karataş hastanesine gidiyorum doktorum orayla anlaşmalı adı ahmet kılyar
hastane güzel temiz ve tüm personel ilgili....biçok arkadaşım orda doğum yaptı hepside çok memnun ayrıldı düşünebilirsin orayı...
fiyat konusuna gelince sezeryan 750 tl normal doğum 1000 tl sanırım yanlış hatırlamıyorsam...ben doktoruma henüz sormadım tam fiyatlrını sorunca yazarım