• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir hatayda kreş fiyatları.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

banuu35

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
4
0
6
34
İzmir
İzmir hatayda uygun fiyatlı iyi bir kreş arıyorum.fiyatlar ve özellikleri açısında tavsiye edebileceğiniz okullar varmı.

ücretler okul kiralarına ve semtlere göre değişiyor.benden sana tavsiye bahçeli mustakil okul ara.hatayda villa-hatay-elmakurdu benim gezdiklerim..gözbebeğim anaokulunda bizim kızımız 450tl ücreti.çokda memnunum.

Geçen eylul ayinda bircok anaokulu kreş gezdim. Kolejler var Bunlarin fiyatlari gercekten benim butcemin çok uzerinde.Bazı okullarında fiyatlarının şişirme olduğuna inanıyorum. Butcemi asmasaydi daha detayli inceleyebilirdim ama fiyatlari ogrenince cok da incelemedim.Bina eğitim. masa, sandalye vs. herşey aynı.fiyatlar farklı.Gözbebeğim anaokulu hatayda popüler hemfiyat hem kalite olarak.mütevazi bir okul arıyorsan bir bakmanda fayda olabilir.

bende kreş araştırmaya başladım izmirde 2 yaşından itibaren iyi kreş bakıyorum

4 okul gezdim hepsi müstakil 2 katlı ,meteryalari ,masa sandalye,egitim vs. herşey aynı fiyatlar arası baya bir fark var.450-600-700 gibi.servis ücretleri bile farklı.

yeni gezdim bende gözlemlerimi aktarayım.yukarda yazılanların tamamı doğru.Hatta fazla fiyat isteyen okulların diğerlerinden eksikleri bile var. gözbebeğim anaokuluna yazdırdım ben.okulda oyun parkı bile var.

kızlar selam biz üçyolda oturuyoruz ama kızımız alsancakta bir kreşte. sebebi ise geçenlerde gördüğüm bir video. minikoloji diye bir okulun velileri video çekmiş yayınlamış. videoda bir veli oğulları için neden iyi bilinen bir okulu bırakıp minikolojiye geldiklerini anlatıyordu.ben de merak ettim baktım.cidden iyi eğitim veriyolar sosyal medyada var hepsi.kızımızı okula bıraktık akiam eve gelirken yarın okula gitmek istiyorum diyodu. ki benim çocuğum evcimendir,ona rağmen böyle.tavsiye ederim.

Back