İzmir-Hancı mı Cennet Vadisi mi?

bargylia

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
28
22
288
38
Selam kızlar, mayısın 19unda düğünüm olacak buca kaynaklardaki kır düğün salaonlarını araştırdık hoşumuza en çok Hancı ve Cennet vadisi gitti. Ama hangisi olacağına bir türlü karar veremedik. Hiç bu iki mekanda düğüne katılan oldu mu aranızda? Hangisini tavsiye edersiniz? Hancının kapalı alanı da var yağmur falan olur mu acaba o tarihte ? yoksa düğün mekanı olarak ikisi de çok güzel, yalnız vadi fiyat olarak biraz daha uygun. Off kafam çok karıştı nooluur yardım edinn kafamçokkarıştı

teşekkürler cnm fiyatlar arasında çok uçurum yok haftaiçi vadi 3000 hancı 4000 dedi ama daha pazarlık falan yok o zaman nolur bilmiyorum bi karar verebilseydik pazarlık da yaparız amaaa

birlik otel süper biryer.bizzat düğünde bulundum.tavsiye ederim.
yemekli haftasonu kişi başı 35tl

arkadaşlar bu bahsedilen fiyatlar kaç kişilik:)
biz bıraz kalabalığızda işimiz biraz daha zorr tabi

selam kuzum,

bence kafan karışmasın, kesinlikle cennet vadisi, benim tüm çevrem orda bir sürü organizasyon yaptı, düğünde yaptık, benim kardeşim orda evlendi, benim bildiğim kadarı ile kapalı yerleri yok, kardeşimin eşi kır düğünü istiyodu, bizde mayıs için düşünmüştük, gittik görüştük, mekan gerçekten çok güzel, tam kır düğün havası, bizimle çok güzel ilgilendiler, fiyatları çok güzel, hizmet te çok güzel,

sana tavsiyem, eğer gerçekten kır düğünü ise, kapalı yer sormana gerek yok, hatta sana şunu söyleyeyim, işletme sahipleri söylemişti o zamanlar bize, 19 mayıslar hep yağmurlu geçer demişlerdi, düşündüm gerçekten öyle, çok elzem değilse 19 mayıs bence kır düğününden vazgeçme

selam kızlar, ben cennet vadisini tavsiye ederim, bir çok arkadaşım orda evlendi, mükemmel bir yer, herşey doğal, önümüzdeki yılda benim kardeşim orda evlencek, kır düğünü istiyorsanız tam yeri bence, pastasıda çok güzel)

orkestrayıda beğendim, canlı sunum yapıyolar, eğlenceli yani, hizmette güzel, sanki sana özel hizmet gibi servis hiç geç kalmadı, önemli aslında bence,

geçen gün pikniğe gittik hem taksitte yatırdık, çalışıyolar hızlı hızlı, tarihlerin bir çoğu dolmuş, ama hala boş yer varmış,

düşünen kızlara duyurulur şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…