izmir güzelbahçede yatılı/yatısız bebek bakıcısı arıyoruz

ditrevi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
17
0
36
İzmir
Aile ortamında, iyi imkanlarla ve maaşla çalışacak,
deneyimli
referans verebilecek bayan bebek bakıcısı arıyoruz.

merhaba ilanınızla ilgileniyorum 41 yaşında izmirli sigara kullanmayan temiz titiz nerde nasıl hareket etmesini bilen bir hanımım gündüzlü düşündügünüz taktirde görüşmek isterim ------------- teşekkürler

***Bu mesaj iletişim bilgisi verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,çocuk gelişimi mezunuyum.evli 2 çocuk annesiyim.tecrübeliyim,ayrıntıları görüşmek isterim.funda kılıç..

merhaba 13 yaşında bi kızım var kendim büyüttüm şuan bir polis memurunun 9 aylık bebeğini büyüttüm we babaannesi bakacağı için işi bırakmak zorunda kaldım referans werebilirim lise mezunuyum çocuk gelişimi kitaplarını seri olarak okuyp bitirdim kendimi geliştirdim isterseniz irtibat kurabilriz

merhaba üçkuyularda oturuyorum.2 çocuğumu ve yakın zamanda 2 yeğenimi yetiştirdim çocuk bakımı konusunda tecrübeliyim.sigara kullanmıyorum.ilanınızla ilgileniyorum.

Merhaba

İlginize çok teşekkür ederiz. Ancak sizlere nasıl ulaşabilirim, kişisel mesaj gönderemiyorum.

eğer hala arıyorsanız (sanırım yakınlarda oturuyoruz) görüşebiliriz.özelden ulaşırsanız sevinirim

lütfen bu adresi inceliyiniz ve bana ulaşabilirsiniz o adresten. (gunduzcocukevi.blogspot.com)

merhaba güzelbahçede oturuyorum 20 aylık oğlum için yardımcı arıyorum
sahinht@ gmail.com adresinden benimle iritbata gecebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…