izmir gözaltı çöküklüğü tedavisi

fistikli_lokum

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
72
19
33
arkadaslar yasım 24, gözaltlarım cok cökük ve bundan dolayı morlukta var. daha bu yasta böyle bir sorun canımı cok sıkıyor, konusurken insanların yüzüne bakamıyorum gözlerime bakacaklar diye, markete bile kapatıcı kullanmadan gidemiyorum. anlayacagınız cok bunaldım bu durumdan ve artık kurtulmak istiyorum. forumda yazılanları okudum biraz, ışık dolgusunu yaptıranlar var fakat sonuctan memnun olanlar gıbı memnun olmayanlarda var. ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. eger tecrubeniz varsa doktor isimleriyle birlikte bana yardımcı olabilir misiniz?

bende gözaltlarımdan aynı şekilde şikayetçiyim. yaşımda 23. ve kesinlikle kapatıcısız hiçbişekilde çıkamıyorum. ışık dolgusunu bende araştırdım fakat cesaret edemiyorum bi türlü

bende gözaltlarımdan aynı şekilde şikayetçiyim. yaşımda 23. ve kesinlikle kapatıcısız hiçbişekilde çıkamıyorum. ışık dolgusunu bende araştırdım fakat cesaret edemiyorum bi türlü

bende aynı senin durumundayım, kötü sonuclarla karsılasanları gördükce cekiniyorum acıkcası. ama mutlaka bi caresi vardır diye dusunuyorum. hiç doktor arastırdın mı?

Evet bulunduğum ilde araştırdım hatta görüştüm fakat ceasatlret edemiyorum bi turlu.siz araştırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…