merhaba,
Düğünüm agustosta ve yavaş yavaş gelinlik bakmaya başlamak istiyorum. Açıkçası hep alma ya da diktirme taraftarıydım. Son zamanlarda ise harcayacağım paraya biraz acır oldum. İlk sebebim yurtdışında yaşayacağım için düğün sonrası gelinliğimi oraya götürme imkanım olmayacak. Daha doğrusu cidden kullanacağım, işime yaracayacak şeyleri valizime koymayı tercih edeceğim. İkincisi de birkaç saat giyip bir daha asla giymeyeceğim bir elbiseye bu kadar para harcamak istemiyorum. Eşyalara karşı hiçbir zaman duygusal olarak bağlanan bir yapım olmadı bu yüzden pişman olmayacağımdan eminim.
Ama yine de çok güzel bir elbisem olsun istiyorum, üstümde bol durmasın, kaliteli ve hoş dursun.
Öğrenmek istediğim ikinci el alırsam terziler tam üstünüze göre ayarlayabiliyor mu? Bir bebek kadar bilgisizim bu gelinlik konusunda, bu konuda tecrübeleri olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
İkinci konu ise internette okuduğum kadarıyla kiralama ile satın alma arasında 200-300 tl gibi çok az bir fark olduğu yönünde. Bu bilgi gerçekten doğru mu?
Elbette izmir de mağaza gezip sorup öğreneceğim ama bir önbilgim olsun istedim. Bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?
çok teşekkürler şimdiden okuduğunuz için.