• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Gelinleri! Dış mekan çekim önerileriniz nelerdir? Lütfen havagazı demeyin:)

glnrzdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
133
20
48
Herkese merhabalar;
Uzun zamandır takibinizdeydim artık ben de aranızdayım:) Ekim gelini olacağım inşallah.. Aklımda yorum ve yardımlarınız ile karmaşasından kurtulacağımı bildiğim birçok soru olsa da en başta dış çekim önerilerinizi bilmek istedim.. İzmir gelinleri nerelerde gülümseyerek poz veriyor? :)
Herkese mutluluklar şimdiden! :)

çeşme,inciraltı,sahilevleri,tarihi asansör gibi yerleri önerebilirim :10:

Cevap için teşekkürler ama aynı cevaplar.. :(
Sahilevlerinde çekilecek pek bir yer yok, İnciraltında bildiğim kadarıyla liman etrafı fotoğraf çekimine müsait aslında eşim deniz subayı olduğundan iyi de olur ama haftasonları oranın trafiği kabus gibi! Kalabalığı zaten meşhur.. Yanaşılmaz bile:)
Asansör de uygun ama kaç poz çıkar ki oradan? 3. Daha geniş ve daha güzel alanlar bulmak istiyorum.
Ben çeşmealtı'nda oturuyorum, düğünümüz Konak orduevi'nde olacak. Fotoğrafların Alaçatıda ve yol üstü diğer noktalarda yapılmasını istiyorum.
Bol yeşillik, Deniz kıyısı, iskele...
Önerisi olan yok muuuuuuuuuuuuuuu? :)))

canım eğer bi fotoğrafçıyla anlaştıysan o sana pek çok seçenek sunar zaten :)
ama illa değişik bir yer dersen sığacık'ı tavsiye ederim :)

canım düğününe çook az kalmış ama ben de bi fikir vereyim dedim.. karşıyaka-yamanlarda karagöl var, kesinlikle tavsiye ederim. pek bilinen bi yer değil ama mükemmel.. mutluluklarr...

canım sahil kesiminde bir yer istiyorsan zaten yerler belli başlı.Arkadaşların dediği gibi sığacık olabilir.O taraftan başla zaten tüm sahil boyunca bir dolu yer var.Bizim yazlığımızın orda iskelede var otelde.Ürkmezde.Oralara da gidip bakabilirsin...

Kızlar selam ay çok tatlı telaşlar bunlar,
benim ağustosta ama gün bana yetmeyecekmiş gibi geliyor, sanki fotoğraf çekimi farklı yerlerde olunca zorlaşıyor.
İnciraltı değil de Sahilevleri ve ilerisindeki Altıevler güzel ben oralarda deniz kenarında çektirmeyi planlıyorum:36:

Back