• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İzmir Gaziemir Orçin Kuaför?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
Herkese Merhaba,

İzmir Gaziemir' de Orçin Kuaför ile ilgili bilgisi deneyimi olan arkadaşlar var mı? Yeni taşındım bu semte ve devamlı gideceğim bir kuaför arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

yardım edecek kimse yok mu kızlar? ben bu kuaförde balyaj yaptırmayı düşünüyorum ve her ay dip boya yaptırmak zorundayım -beyazlar malum- fikri olan var ise yazarsanız pek bi memnun olurum :KK54:

Ufuk kuafor var etiler caddesinde.ben hic boya yaptirmadim ama herkes cok methediyor.urunleri kaliteli ama fiyatlari biraz yuksek

bahsettiğiniz kuaför tam olarak nerede? gaziemirde yeniyim çünkü henüz tam tanıyamadım da
Tansasla metro marketin ortasinda kaliyor ama havaalanina giden o buyuk caddede degil bir ust paralelinde.sifa hastanesinin oldugu caddede,anlatabildim mi

Tansasla metro marketin ortasinda kaliyor ama havaalanina giden o buyuk caddede degil bir ust paralelinde.sifa hastanesinin oldugu caddede,anlatabildim mi

evet tamamdır mezarlığı geçince sanırım biliyorum o kuaförü önünden geçmiştim teşekkür ederim bilgi için başka bildiğiniz varmı acaba?

evet tamamdır mezarlığı geçince sanırım biliyorum o kuaförü önünden geçmiştim teşekkür ederim bilgi için başka bildiğiniz varmı acaba?
Evet evet,mezarligin bir alt caddesi.baska bilmiyorum herkes cok ovuyor bende gerektiginde oraya gudiyorum

Evet evet,mezarligin bir alt caddesi.baska bilmiyorum herkes cok ovuyor bende gerektiginde oraya gudiyorum

saçlarımda ombre var ama dipleri baya koyulaştı ve uçlar ile arasında bariz fark oldu zamanla bende bu görüntüyü sevmiyorum :( en azından diplerimi biraz açtırmak istiyorum ama bahsettiğim kuaför saçlarımı önce tamamen açacağını tek renge boyayıp sonra üstüne balyaj atacağını söyledi ancak bu şekilde toplanırmış açıkçası ilk defa gittiğim için güvenemedim pek :(

saçlarımda ombre var ama dipleri baya koyulaştı ve uçlar ile arasında bariz fark oldu zamanla bende bu görüntüyü sevmiyorum :KK43: en azından diplerimi biraz açtırmak istiyorum ama bahsettiğim kuaför saçlarımı önce tamamen açacağını tek renge boyayıp sonra üstüne balyaj atacağını söyledi ancak bu şekilde toplanırmış açıkçası ilk defa gittiğim için güvenemedim pek :KK43:
Hicbir fikrim yok,ben hep tek renk boyatiyorum,gecerken sor bakalim ne diyecek

Back