B burose Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 4 0 86 İzmir 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #1 merhaba fuar ada gazinosunda düğün yapanlar var mı acaba...karar verme aşamasındayım... eylül ayında yapmayı düşünüyorum..sizce nasıldır...çok acil lütfen ....
merhaba fuar ada gazinosunda düğün yapanlar var mı acaba...karar verme aşamasındayım... eylül ayında yapmayı düşünüyorum..sizce nasıldır...çok acil lütfen ....
3 35s34e Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 3 0 86 İzmir 13 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #2 bende temmuzda evleniyorum düğünüm orda olacak. daha önce orda düğüne gttim çok beğendim.çok güzel bi yer.
bende temmuzda evleniyorum düğünüm orda olacak. daha önce orda düğüne gttim çok beğendim.çok güzel bi yer.
ditu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2009 19 0 86 47 İzmir 5 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #3 ben de temmuzda evleniyorum. ada gazinosunu kaça tutttunuz acaba? uygun bir yer arıyoruz ama sanırım biraz zor?..
ben de temmuzda evleniyorum. ada gazinosunu kaça tutttunuz acaba? uygun bir yer arıyoruz ama sanırım biraz zor?..
H hatice85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2010 32 19 88 İzmir 12 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #4 bende ada gazinosunda 1 temmuzda evleniyorum kısmetse çok hoşuma gitti mekan tavsiye ederim.
S selinhun Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 6 0 86 İzmir 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #5 hatice85 .!.: bende ada gazinosunda 1 temmuzda evleniyorum kısmetse çok hoşuma gitti mekan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ben de ada gazinosunda 22 temmuzda evleniyorum. ilk gördüğümden beri aşıktım oraya kısmetmiş oldu:) Seni de tebrik ederim hatice85 bu arada
hatice85 .!.: bende ada gazinosunda 1 temmuzda evleniyorum kısmetse çok hoşuma gitti mekan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ben de ada gazinosunda 22 temmuzda evleniyorum. ilk gördüğümden beri aşıktım oraya kısmetmiş oldu:) Seni de tebrik ederim hatice85 bu arada
mrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2010 386 0 46 İzmir 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #6 göl gazinosunu tutan varmı kızlar bende nişan için yer arıyorumda fiyatları nasıl oranın... ?
O ozgeee35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2011 14 0 36 İzmir 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi burose #7 hatice85 .!.: bende ada gazinosunda 1 temmuzda evleniyorum kısmetse çok hoşuma gitti mekan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... peki fiyatı nedir ve ekstra durumları varmıdır. bende fuarda istiyorum herkese ortak yer olduğu için ve de kapalı mekan istemiyorumda
hatice85 .!.: bende ada gazinosunda 1 temmuzda evleniyorum kısmetse çok hoşuma gitti mekan tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... peki fiyatı nedir ve ekstra durumları varmıdır. bende fuarda istiyorum herkese ortak yer olduğu için ve de kapalı mekan istemiyorumda