Saç Rengi ve Saç Boyama İzmir Ferdi&Cihan - F Makas Kuaför Yanıp kopan Saçlar

gmzgnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
1
0
36
İZMİR- FERDİ&CİHAN - F MAKAS KUAFÖR ASLA GİTMEYİN !!!
Saçlarımı röfle yaptırmak için gittiğim İzmir şirinyerdeki Ferdi&Cihan - F Makas kuaför saçımı yaktı kopmasına sebep oldu. Saygısız ve ilgisiz bir işletme. ilk Paketleme işleminden sonra dipleri koyu olduğu için, yıkama setine alıp bana uygulayacağı işlemi dahi söylemeden dip boya yapmış. Saçım yıkandığında dipleri kızıl uçları çiğ sarı bir saç ile karşılaştım. Telafi etmeye çalıştı saç derim tahriş oldu. Ertesi gün tekrar gittiğimde bir daha dip boya ve paketleme işlemi yapıldı. 15 günlük süreçte yaptıklarını düzeltmek için toplamda 4 dip boya 2 paketleme işlemi yaparak saçlarımı mahvettiler. Ortaya çıkan sonuç dipleri siyaha yakın bir kahve uçları çiğ sarı bir ton. Memnun kalmadığımı düzeltilmesini veya para iadesini istediğimi söylediğimde işletme sahibi dalga geçer bir tavırla para iadesi olmadığını saçıma da başka işlem yapamayacağını söyledi. Aldıkları para 400 TL... Bozulan sinirlerime mi, verdiğim paraya mı, yanıp kopan saçlarıma mı üzüleyim bilemiyorum. Kesinlikle kapısından dahi geçilmemesi gereken bir kuaför. Kabusum oldular.

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun.BY VAROL KUMPARACIDA aynı sorunları yaşadım ...Kuaförler odası var şikayet için Çankayada oraya gittim .Bayan gelsin , iade yapamam ama saç botoxu yapalım telafi edelim falan dediler gittim , ancak hiç bir işe yaramadı saçlarımda paramda rezil oldu...Ferdi Cihandan fiyat almıştım ombre için çok pahalıydı gidemedim .Şirinyerde hangi kuaföre gideceğiz bilemedim

KESİNLİKLE GİTMEYİN FMAKAS İZMİR ŞİRİNYER BAŞIMI YAKTI YARALAR ÇIKTI VE KAZIKLADI GİTMEYİNNN!!!!!
bugün gittim istediğim saç rengini İnstagram dan attım ve saçlarım koyu kahve bu renk olur mu diye olur bu işlem bruslıght yinele gelin bakalm denildi fiyat istedim 275 TL denildi telefonla arayıp randevu aldm belirttim instagramdan yazdığımı gittim beyefendiye fotoğraf I gösterdim oda okadar açılmayabilir rengi dedi biz renk seçtik ışıltıyı sonra yapmaya karar verdik ben ikna oldum daha sonra doğal olarak açma boyama yapıldı fakat açma esnasında aşırı yanma hissettim normal mi dedim normal canım gibi bi tavırla karşılaştım sonra boşandı falan kasaya geçtim 450 TL yazıyor mesajlarımı göstermeme anlatmama rağmen o fiyatı aldılar ve ben şok oldum ödemek zorunda kaldım kendimi çok kötü hissetttim ışıltı atılmadı bana 275 TL denildi ve Farklı bir fiyat ödedim eve geldiğimde yazdım ve bitkisel boya uygulanmış hatta fiyatta yardımcı olunmuş denildi ben ne ekstra işlem ne bitkisel boya istedim ve az önce başımda acıyan yerlere baktım inanamadım başım komple yara su toplamış akmış ve saçlarım yapışmış acıdan yatamıyorum kalitesiz işlemler ve insanlar yüzünden hem aptal yerine konuldum hem kazıklandım hem başım yandı

heraevent çok geçmiş olsun. yerinizde olsam hemen rapor alır şikayet ederdim başım iyileşmeden. bu nasıl kuaförlük. para kazanmasın böyleleri. hiç para almasa kaç yazar ki bu yapılanın telafisi yok.

Teşekkür ederim ben de bugün gittim raporumu aldım ve pazatesi hem kaymakamlığın tüketici haklarına hem de kuaförler odasına şikayetimi yapıcam

Eklentiler

• 76D277C4-0E60-4810-B243-92465377CB59.jpeg
    109,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 0937C143-62C7-40EA-833B-9DF96A2FE61E.jpeg
    109,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 242C9C61-EB06-46CA-9A31-E43BF85676DD.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 63
  • E697A1BC-E6C0-4D76-BDC9-4C13E4583E76.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 53
tekrar geçmiş olsun. bu girişiminiz için de tebrik ederim. gelişmelerden bizi de haberdar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…