• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir/ Ev işlerine yardımcı arıyorum

avluela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
6
0
36
Muğla
Merhaba, haftada üç yarım gün ev işlerine yardımcı arıyorum. İzmir/Çiğli ve civarından tanıdıklarınız var mı acaba?

merhaba ben karşıyaka atakentte bir aileye haftada 2 gün sabit olarak gidiyorum kalan 3 gün sizede uyarsa görüşmek isterim izmirliyim sigara kullanmıyorum evliyim 5072630806 cakirr.dilek@hotmail.com

Merhabalar biz iki kardeşiz bornova tarafında oturuyoruz dilerseniz 1 günde evinizin bütün işlerini halledebiliriz ikimizinde mesleği var fakat çacukları hergün bırakacak yer olmadığından gündelik temizliğe gidiyoruz işimizden memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz ilgilenirseniz tel nom:5549485380

selam benim annem gidiyor temizliğe 49 yaşında gittiği yerlerde memnunlar yaptığı işten titiz ve canayakın bir kadındır ilgilenirseniz numarası 05546022224 ismi dilek

Eşim internetten bulmayalım diye tutturdu :( maalesef arkadaşlar, kusura bakmayın...

bu arada birşey sormak istiyorum, eşimin iş yerinden bir tanıdığı birini tavsiye etmiş; haftada üç yarım gün 350+yol fiyat nasıl sizce?

bence fiyat uygun.haftada 1 yarım gün 35 tl .3 le çarparsan 100 tl desen ayda 400 tl yapar.yalnız eşiniz intrenetten olmaz demiş.ama siz internetten arıyorsunuz .şmdi ben size birini önersem aynı diğer arkadaşlar gibi internetten olcak :))) ben anlamadım nasıl olcak .en iyisi izmir temizlik şirketlerini araştırın ozman.

işte benim hiç aklıma gelmedi istemeyeceği sonuçta insanlar buradan gayet güzel iş buluyorlar diye düşünüp verdim ilanı..sonradan söyleyince olmadı..şimdi arkadaşlara haber vereyim dedim. yanıt için teşekkürler bu arada

Back