• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ESHOT çalışanları iş bıraktı! |ESHOT'ta grev mi başladı?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Son dakika! İzmir ESHOT çalışanları iş bıraktı! |ESHOT'ta grev mi başladı?
Son dakika! İzmir ESHOT greve başladı. Gelen son dakika haberine göre İzmir'de ESHOT otobüsleri greve başladı. Henüz resmi kaynaklardan bilgi verilmemekle birlikte geçtiğimiz saatlerde belediye önünde polisin işçiye tavrından dolayı personelin iş bıraktığı söylenenler arasında...

• İzmir
  • 11 Ocak 2019 Cuma 13:42
son_dakika_izmir_eshot_calisanlari_is_birakti_h262376_53b63.jpg

Son dakika! İzmir ESHOT greve başladı. Gelen son dakika haberine göre İzmir'de ESHOT otobüsleri greve başladı. Henüz resmi kaynaklardan bilgi verilmemekle birlikte geçtiğimiz saatlerde belediye önünde polisin işçiye tavrından dolayı personelin iş bıraktığı söylenenler arasında...

Bornova, iskele ve Fahrettin Altay'da otobüslerin çalışmadığı bilgisi geldi. Genel-İş Sendikası üyelerine işlerini durdurarak, tüm ekipmanları ile birlikte Konak Meydanında toplanma çağrısı yapıldı. Ayrıca ESHOT’a bağlı otobüslerin ve belediyenin çöp arabalarının yolları kapattığı bilgisine ulaşıldı.

eshot.jpg

izmir-genel-is-polis-saldiri-2.jpg

DETAYLAR geliyor...

https://www.egehaber.com/izmir/son-dakika-izmir-eshot-calisanlari-is-birakti-eshot-ta-h262376.html

izmirliler yakında ışınlanmayı öğrenir,
65 yaş kartlıların gözleri yaşlı:KK53:

işçilerin grev yapmak hakkı tabii de vatandaşta perişan oluyor bi taraftan, özellikle öğrencileri silkeliyor

o bitti canım %25 zam yapılmış sanırım
Haberim yok :27: gaziemirdeki büyük avmye onla gidiyorduk kolay oluyordu iyi oldu anlaşmaları :halay:
Eşime yazdım şimdi bekliyorum baya otobüs geciyor ama bizimki daha yok dedi :deli: onunda engelli kartı var dedim çortladı kartın :70:

işçilerin grev yapmak hakkı tabii de vatandaşta perişan oluyor bi taraftan, özellikle öğrencileri silkeliyor
Zaten olan hep bize oluyor japonyadaki gibi yapsalar ya adamlar grevi çalışıp halktan ücret almamakla yapıyor mis gibi :KK53:

Haberim yok :KK53: gaziemirdeki büyük avmye onla gidiyorduk kolay oluyordu iyi oldu anlaşmaları :halay:
Eşime yazdım şimdi bekliyorum baya otobüs geciyor ama bizimki daha yok dedi :deli: onunda engelli kartı var dedim çortladı kartın :KK70:

:KK48:belki grev yoktur canım, haberde net bilgi verilmemiş

Back